Ελκυστικά πακέτα για το ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ, στις 10 Οκτωβρίου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην προσπάθεια της να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους φιλάθλους και οικογένειες  να παρακολουθήσουν τον επόμενο σημαντικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Ισραήλ, αποφάσισε την έκδοση ειδικού πακέτου εισιτηρίων.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΚΟΠ, το ειδικό πακέτο θα κοστίζει 15 ευρώ και με αυτό θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο ένας Άντρας, μια Γυναίκα  και δύο παιδιά μέχρι 12 ετών.
Η Γενική Είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Το Βόρειο Πέταλο θα παραχωρηθεί στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και οι υπόλοιπες τρεις κερκίδες (Δυτική, Ανατολική και Νότιο Πέταλο) θα είναι για τους Κύπριους φιλάθλους.
Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου έχει οριστεί στο  1 ευρώ (για παιδιά μέχρι 12 ετών) ενώ η ίδια τιμή θα ισχύσει για οργανωμένα σύνολα (Σχολεία, Ακαδημίες)  για παιδιά μέχρι 12 ετών.
Το κόστος των εισιτηρίων για τα Επίσημα Θεωρεία του ΓΣΠ ανέρχεται στα 30 ευρώ. Οι θέσεις στα Επίσημα Θεωρεία θα διατίθενται από την ΚΟΠ, (κα. Μαριλένα Προδρόμου, τηλ. 22352341).
Πέραν της Λευκωσίας, έχει αποφασιστεί να γίνει προπώληση και σε άλλες πόλεις. Λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια και για τους χώρους προπώλησης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο αγώνας της Κύπρου με το Ισραήλ θα γίνει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 21:45 στο Στάδιο ΓΣΠ και θα μεταδίδεται από το ΡΙΚ.
 
ΠΗΓΗ: ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.