Τα μέτρα ασφαλείας του σημερινού (22/9) ντέρμπι ΑΕΛ - Απόλλων - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22.9.2014 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Σε συνεννόηση με τα δύο Σωματεία συμφωνήθηκε όπως στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ παραχωρηθεί η Δυτική Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΑΕΛ, παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα.
Τα ταμεία στο στάδιο θα ανοίξουν για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, η ώρα 1700.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στην δυτική πλευρά του σταδίου χρησιμοποιώντας την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου. Οι οπαδοί της ΑΕΛ να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Αγίας Φυλάξεως - Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύουν στην ανατολική πλευρά του σταδίου.
Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και από τις δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με την οδό Αναστάση Αντρέου από η ώρα 17:00 μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή. Για το σκοπό αυτό έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος στις εισόδους του σταδίου όπου μπορούν να τοποθετηθούν τα πιο πάνω και να παραλαμβάνονται από τους κατόχους τους με την λήξη του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Η Αστυνομία καθώς και οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών και επιτηρητών.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή της Αστυνομίας για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες (Cyprus -Police Αpplication) καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουνίου
Περισσότερες οι εισαγωγές στα νοσηλευτήρια ατόμων με κόβιτ,από τα εξιτήρια
09:21
Διπλασιασμό των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες, αναμένει ο υπεύθυνος της ομάδας ιχνηλάτησης
09:17
Μαρία Κολιού:Η νέα αύξηση των κρουσμάτων κορονοιού στην Κύπρο ξεκίνησε από τα μπαράκια των παραλιακών πόλεων
09:12
Την πραγματοποίηση δυναμικής εκστρατείας ώστε να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί, προτείνει ο αντιπρόεδρος της πνευμονολογικής ετιαρείας
09:09
Ελενα Παναγιωτοπούλου:Ο εμβολιασμός είναι ο μοναδικός τρόπος θωράκισης έναντι του ιού
09:05
Η χήρα του Τζον Μακέιν ονομάστηκε από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν πρεσβεύτρια της χώρας σε υπηρεσία του ΟΗΕ
08:00
Στην Κύπρο για τετραήμερη επίσκεψη από σήμερα ο βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν Πιερ Λακρουά
08:00
Ελλάδα:Νέες χαλαρώσεις των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό από σήμερα
06:56
Ποιά η κατάσταση της υγείας των τραυματιών στη Μονή Πετράκη
06:43
Απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν πάνω από 150 εργαζόμενοι σε νοσοκομείο του Τέξας που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν
06:40
Καθήκοντα Προεδρεύουσας της Δημοκρατίας θα ασκήσει σήμερα η Πρόεδρος της  Βουλής Αννίτα Δημητρίου
06:37
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σκοπεύει να χαιρετίσει την αποκλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο
06:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand