Με το ντέρμπι της Λεμεσού πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής

Με το ντέρμπι της Λεμεσού πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει με τα συνεχόμενα ντέρμπι. Από την άλλη ο Απόλλωνας μετά τη σπουδαία νίκη στην πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ζυρίχη, θέλει και σήμερα να πράξει το ίδιο, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ακόμη να είμαστε στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, όμως ο αγώνας συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην  προσπάθεια των δύο ομάδων για διάκριση και στη φετινή διοργάνωση.

Η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία αν νικήσει σήμερα να ανέβει στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς έναντι 9 του ΑΠΟΕΛ το οποίο έχει αγώνα λιγότερο ενώ ο Απόλλωνας βρίσκεται στους 6 βαθμούς και έχει την ευκαιρία να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Χρίστος Νικολαϊδής με βοηθούς τους Μάριο Καλογήρου και Πέτρο Πέτρου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάγκος Τζιαπούρας και επιπρόσθετοι διαιτητές οι Μάριος Νικολάου και Αβραάμ Τσούκκας.  Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Χατζηιωσήφ.

Στα αξιοσημείωτα η απουσία των οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων, λόγω της διαμαρτυρίας για την κάρτα οπαδού.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι δύο μονομάχοι του Τσιρείου. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα ανακοινώσει την αποστολή σε λίγες ώρες.

Οι 22 του ντέρμπι για την ΑΕΛ

Ρομέρο, Ε. Γεωργίου, Σιέλης, Εσπάνια, Ελευθερίου, Καντού, Νικολάου, Καρλίτος, Εντμάρ, Ντανιελζίνιο, Σαρδινέρο, Κικίεβιτς, Τακπατζούμι, Σταύρου, Ζεζίνιο, Μπεμπέ, Ντιαλό, Νατό, Μπαρσέλος, Καλό, Ιονίτα, Κυριάκου

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.