Από το Νοσοκ. Πάφου σε κλινική της Λ/σιας ο Αριστοδήμου

Σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία μεταφέρθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.

Ο κύριος Αριστοδήμου, ο οποίος νοσηλευόταν μετά τη σύλληψή του μέχρι χθες στο νοσοκομείο Πάφου παρουσίασε εκ νέου υψηλή αρτηριακή πίεση. Λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του μεταφέρθηκε εκ νέου το πρωί στο νοσοκομείο της Πάφου και από εκεί με τη σύμφωνο γνώμη των ιατρών μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία.

Στο νοσοκομείο της Πάφου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 36χρονη τεχνικός του Δήμου η οποία έχει συληφθεί για την ίδια υπόθεση, αφού εξακολουθεί να παρουσιάζει λιποθυμικές τάσεις. Εξετάστηκε από γιατρό και κρίθηκε ότι χρήζει περαιτέρω νοσηλείας.

Σε επίπεδο ερευνών, το πρωί μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια του νέου αστυνομικού σταθμού της Πάφου στα γραφεία του ΤΑΕ, η σύζυγος του Θεόδωρου Αριστοδήμου, Ρούλα, όπου οι ανακριτές εξακολουθούν να λαμβάνουν κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κυρία Αριστοδήμου, η οποία είναι η επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος του ομίλου, ζητηθούν διευκρινήσεις επί των πολλών πτυχών της πολύπλοκης, όπως οι εξεταστές την χαρακτηρίζουν, υπόθεσης του διαχωρισμού των οικοπέδων στην περιοχή «Σκαλί». Στα γραφεία του ΤΑΕ για κατάθεση, βρίσκεται και ο πρώην δημοτικός μηχανικός Σάββας Σάββα.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή του ΡΙΚ, Από Μέρα σε Μέρα, η εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Νίκολέτα Τυρίμου, ανέφερε ότι εντός των επόμενων 8 ημερών οι ανακριτές εκτιμούν ότι θα ολοκληρώσουν τις έρευνες για την υπόθεση του διαχωρισμού οικοπέδων. Εάν είπε, στην πορεία των ερευνών προκύψουν και άλλες υποθέσεις, θα διερευνηθούν ξεχωριστά.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, είπε ότι ο Δήμος συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομίας. Έχουμε παραδώσει, είπε, όλους τους φακέλους που αφορούν την Aristo Developers και στη συνέχεια κατόπιν νέου διατάγματος, ο Δήμος παρέδωσε και άλλους φακέλους στους οποίους εμπλέκεται ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, είτε προσωπικά, είτε ως μέτοχος εταιρείας.

Ο κύριος Βέργας, αποκάλυψε ότι απέστειλε σήμερα επιστολή στον Έφορο Εταιρειών, ζητώντας ενημέρωση για τις εταιρείες στις οποίες είναι διευθυντής ή μέτοχος ο κύριος Αριστοδήμου, και ότι μόλις λάβει απάντηση θα ενημερώσει την αστυνομία, για ενδεχόμενες νέες υποθέσεις στο Δήμο Πάφου. 

Σύνταξη: Εύα Αργυρού - Νίκος Κέττηρος

Πηγή: Πανίκος Ευριπίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

15 Ιουνίου
Το 45% των Ρώσων αντιμετωπίζει αρνητικά την ΕE, ενώ το 66% θεωρεί τις ΗΠΑ «μη φιλική χώρα»
19:15
Πάνω από 30 εκ. οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά Covid στο Ην. Βασίλειο
18:33
Τερματισμός περιόδου υποβολής ενστάσεων για το Ειδικό Σχέδιο Κρατικής Χορηγίας σε επιχειρήσεις και αυτοτελώς εργαζομένους
18:30
Σε νέο υψηλότερο επίπεδο εντός 2021 έκλεισε την Τρίτη το ΧΑΚ, αύξηση κερδών έτους στο 15%
18:22
Ελλάδα - Κορονοϊός: 835 νέα κρούσματα, 22 θάνατοι
18:04
Αμερικανική έρευνα: Το κοινό κρυολόγημα καταπολεμά την Covid-19, ενεργοποιώντας ιντεφερόνες
17:55
Εμπορική συμφωνία μεταξύ Ην. Βασιλείου και Αυστραλίας
17:43
Περίπατος για την Εθνική απέναντι στην Ανδόρα
17:38
Η Βουλή καλείται να εγκρίνει 22 νομοθετήματα μέχρι τέλος του 2021 για το Ταμείο Ανάκαμψης
17:28
Υπό ελέγχο η πυρκαγιά σε περιοχή των Κελοκεδάρων
17:10
Ικανοποίηση ΕΕ από τα αποτελέσματα της Συνόδου με τις ΗΠΑ
16:26
Υπό 7ήμερη 24χρονος για υπόθεση βιασμού στην Πάφο
16:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand