SUPER LEAGUE: Αγχώδης νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0 ήρθε η νίκη του Ολυμπιακού Πειραιώς επί της Βέροιας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλά διαβασμένοι και έβαλαν δύσκολα στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν με πέναλτι του Μήτρογλου στο 33ο λεπτό. Πάντως ο τηλεοπτικός φακός δεν δικαίωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης για την απόφαση του, αφού Ντουρμάζ εκμαίευσε την παράβαση.

Πολύ καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών, ωστόσο κατάφεραν να αποβάλουν το άγχος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν και έφτασαν στην επίτευξη και άλλων γκολ. Στο 88ο λεπτό ο Μπενίτες έκανε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Κασάμι το τελικό 3-0. Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός πέρασε στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς, ενώ η Βέροια έπεσε από την κορυφή, μένοντας στους 9.

Στα άλλα χθεσινά παιχνίδια, ο ΟΦΗ με γκολ του Περογαμβράκη στο 46ο λεπτό επικράτησε στην Κρήτη του Ατρόμητου Αθηνών με 1-0, ενώ στα Πηγάδια, η Ξάνθη σημείωσε την πρώτη φετινή της νίκη, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0. Τα γκολ για τους «ακρίτες» σημείωσαν ο Καπετάνος στο 37 και ο Κλέιτον στο 90.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Σουηδία θα στείλει τάγμα στη Λετονία
17:47
Στήριξη στην επανέναρξη των συνομιλιών, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα
17:29
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.