CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2014: Αντεπίθεση και πρωτιά για τον AlRajhi

 Ο YazzedAlRajhi με συνοδηγό τον Βρετανό MichaelOrr με μια αντεπίθεση διαρκείας τέθηκε επικεφαλής στου CNPASFALISTIKICYPRUSRALLY 2014. Και αυτό, μετά το πρώτο πέρασμα των αποκλειστικά χωμάτινων ειδικών διαδρομών της δεύτερης ημέρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Ford Fiesta R5 του KajetanKajetanowiczμε διαφορά 35,6 δευτερολέπτων.

 

O Σαουδάραβας οδηγός μπήκε φουριόζος στο δεύτερο σκέλος και κέρδισε τις δύο από τις τρεις ειδικές διαδρομές (Ασίνου και Ξεραρκάκα). Στην τελευταία και μεγαλύτερη ειδική διαδρομή της ημέρας το Fiesta του Kajetanowiczπαρουσίασε πρόβλημα ψηλής θερμοκρασίας στον υπερσυμπιεστή, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τρίτη θέση με διαφορά 31,5 δευτερολέπτων από τον πρώτο AlRajhi. Στην τρίτη θέση ο Καταρινός AbdulazizAl-Kuwari με FordFiesta με διαφορά 1:01 λεπτών από τον πρώτο. Τέταρτος στη γενική κατάταξη διατηρείται ο Σείχης KhalidAlQassimi με συνοδηγό τον ChrisPatterson και αυτοκίνητο CitroenDS3. Ο οδηγός από το AbuDhabiκέρδισε και την πρώτη ειδική της ημέρας στο Τσέρι. Στην πέμπτη θέση οι Πορτογάλοι Brunoκαι CarlosMagalhaes στο τιμόνι ενός Peugeot 208 T16, ενώ έκτος ακολουθεί ο Ιρλανδός CraigBreen με συνοδηγό τον ScottMartin με το Peugeotτου να παρουσιάζει εκ νέου προβλήματα με την απώλεια του αγωνιστικού προγράμματος λειτουργίας του κινητήρα. Στην έβδομη και πρώτη μεταξύ των κυπριακών πληρωμάτων παραμένει ο Χρίστος Δημοσθένους με συνοδηγό τον Πάμπο Λαό στο τιμόνι ενός MitsubishiLanceEvo 9. Στην όγδοη θέση ανέβηκε ο Πέτρος Παντελή με τον Γιώργο Αλεξάνδρου (MitsubishiLancerEvo 10),ο οποίος δίνει μάχη με τους Αντωνίου και ChipsJunior (MitsubishiLancerEvo 9), οι οποίοι ακολουθούν με διαφορά 5,4 δευτερολέπτων. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Μιχάλης Ποσείδιας και Φάνος Χριστοφή στο τιμόνι ενός MitsubishiLancerEvo 10.

Ο αγώνας ολοκληρώνεται σήμερα στις 18:30 στη ράμπα του τερματισμού στο χώρο του πάρκου οδικής κυκλοφορίας του Αρχηγείου Αστυνομίας. Μέχρι τότε τα πληρώματα θα έχουν να κάνουν ακόμα ένα πέρασμα από τις τρεις πρώτες ειδικές διαδρομές του πρωινού.

Το CNPAsfalistikiCyprusRally 2014 διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου, με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του Qatar της CYTAως Επίσημου Τηλεπικοινωνιακού Παροχέα, του ΡΙΚ που μετέδωσε ζωντανά την Υπερειδική Διαδρομή και φυσικά της CNPAsfalistikis που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ο κύριος χορηγός της διοργάνωσης.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.