"Βαρύ" το πρόγραμμα του Προέδρου. Αλλεπάλληλες επαφές θα έχει στις ΗΠΑ

Με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζων Κέρι συναντάται απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυκτα ώρα Κύπρου, στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί στην κατοικία του Μονίμου Αντιπροσώπου της Κύπρου, θα είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, διμερή ζητήματα και οι αναβαθμισμένες σχέσεις Λευκωσίας - Ουάσινγκτον.

Ο πρόεδρος Αναστασιαδης αναχωρεί σήμερα από το Λονδίνο για τη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την Παρασκευή την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατιας παρέστη σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμή του η Ελληνική Κυπριακή Αδελφότητα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Αύριο, θα παρακαθήσει σε πρόγευμα εργασίας με μέλη της Αμερικανο - Εβραϊκής Επιτροπής και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ακολούθως θα παρακαθήσει σε γεύμα εργασίας με τους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Επίσης αύριο το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Γενικο Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν.

Το βράδυ, θα τελέσει τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης που συνδιοργανώνουν τα Προξενεία Κύπρου και Ισραήλ. Την Τρίτη θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με μέλη του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου και το βράδυ θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγος του.

Την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Την επομένη, θα συναντηθεί με την ηγεσία της AHEPA και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς. Την Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και ακολούθως θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν.

Το απόγευμα θα συναντηθεί με την ηγεσία του Κυπρο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το βράδυ θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμή του η Κυπριακή Ομοσπονδία Αμερικής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυπριακή αντιπροσωπεία θα αναχωρήσουν από τη Νέα Υόρκη για την Κύπρο, το ερχόμενο Σάββατο.

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 16:11

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.