Προηγείται ο Γιαζίτ Αλ Ράζι

Ο Σαουδάραβας YazeedAlRazjhi, ήταν ο μεγάλος νικητής της CNP Asfalistiki Super Special Stage, με την οποία άνοιξε η αυλαία του CNP Asfalistiki Cyprus Rally. Ο NasserAlAttiyah, περιορίστηκε στην 7η θέση, λόγω προβλήματος υπερθέμανσης του κινητήρα του FordFiestaR5, ενώ ο νικητής της χθεσινής προκριματικής διαδρομής Kajetanowicz, σπίναρε σε μια στροφή και το αυτοκίνητο του αντιμετώπισε κάποια προβλήματα.

Ο AlRajhi, κάλυψε τα 5.98 χιλιόμετρα μιας ιδιαίτερα εντυπωσιακής διαδρομής με 5.04.1. Τη δεύτερη θέση πήρε το Γαλλικό πλήρωμα με τους RobertConsani και MaximeVillot με Peugeot 207 S 2000, με διαφορά 2,8 δευτερόλεπτα.

Στην Τρίτη θέση ο ΣεϊχηςKhalidAlQassimi με συνοδηγό τον ChrisPatterson και αυτοκίνητο CitroenDS3 RRC.

Από Κυπριακής πλευράς την καλύτερη θέση, 8η κατέλαβε ο Πανίκος Πολυκάρπου με συνοδηγό τον Αυστριακό GeraldWinter και αυτοκίνητο MitsubishiLancerEvoIX.

Δεύτερο Κυπριακό πλήρωμα οι Χρίστος Δημοσθένους και Πάμπος Λαός, που κατέλαβαν τη 12η θέση, ενώ μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιό πίσω τους είναι οι FikriMacila και MehmetMison.

Το CNPAsfalistikiCyprusRally, συνεχίζεται αύριο με το δεύτερο μέρος του πρώτου σκέλους του αγώνα που περιλαμβάνει συνολικά οκτώ διαδρομές, από τις οποίες οι τέσσερις επαναλαμβανόμενες.

Οι οδηγοί θα φύγουν στις οκτώ και τριάντα το πρωϊ για τη δεύτερη ειδική διαδρομή στον κοτσιάτη, μήκους 15.27 χιλιομέτρων. Ακολουθεί η ειδική διαδρομή στο Λυθροδόντα , απόστασης 21.57 χιλιομέτρων και η ειδική διαδρομή των Λευκάρων, μήκους 17.94 χιλιομέτρων. Η πέμτπη ειδική πριν την επιστροφή στη Λευκωσία για σέρβις θα διεξαχθεί στα Κλαυδιά και έχει μήκος 11.42 χιλιόμετρα. Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να φτάσει στο χώρο του σέρβις πάρκ γύρω στην μία και εννέα λεπτά. Γύρω στις δύο τα πληρώματα θα επαναλάβουν τις διαδρομές και θα επιστρέψουν στη Λευκωσία και πάλι γύρω στις 4 και 20.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.