Ερήμην του Αριστοδήμου η διαδικασία στο Δικαστήριο

Ερήμην του επιχειρηματία Θεόδωρου Αριστοδήμου άρχισε στη μία το μεσημέρι η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ο κύριος Αριστοδήμου ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι γιατροί ζήτησαν να παραμείνει για νοσηλεία.

Νωρίτερα ο θεράπων ιατρός του υποστήριξε ότι ο Αριστοδήμου παρουσίασε θωρακικό άλγος και δυσφορία και προγραμματίζεται να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένης της αξονικής τομογραφίας και να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

Ως εκ τούτου, είπε, είναι αδύνατον να παρακολουθήσει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία, τουλάχιστον για σήμερα.

Ωστόσο η κατηγορούσα αρχή θεωρώντας ότι το ιατρικό πιστοποιητικό δεν αποτελεί ικανοποιητική μαρτυρία κάλεσε τον γιατρό να προσέλθει στο δικαστήριο και να πει το λόγο που δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία ο ύποπτος.

Ο γιατρός δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Θεόδωρος Αριστοδήμου παρουσίασε υψηλή πίεση και εξήγησε ότι πρέπει να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Το δικαστήριο αποδέχθηκε τις εξηγήσεις και άρχισε η διαδικασία για την έκδοση διατάγματος κράτησης των τριών άλλων υπόπτων για την ίδια υπόθεση.

Πρόκειται για τη σύζυγο του κυρίου Αριστοδήμου και επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας, Ρούλα, πρώην Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Πάφου και γυναίκα υπάλληλος του τεχνικού γραφείου του Δήμου.

Έξω από το δικαστήριο είναι συγκεντρωμένοι περίπου διακόσιοι εργαζόμενοι της εταιρείας Αρίστο.

Εναντίον των υπόπτων διερευνάται υπόθεση πολεοδομικών υπερβάσεων και παρατυπιών κατά τον διαχωρισμό μεγάλου αριθμού οικοπέδων από την εταιρεία Aristo Developers στην περιοχή Σκαλί στην Πάφο.

Η έρευνα που διεξάγεται επικεντρώνεται στο κατά πόσο η αναπτυξιακή εταιρεία του Αριστοδήμου εξαπάτησε το δημόσιο εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικοπεδοποιήσιμη έκταση σε βάρος δρόμων και πρασίνου.

Σε ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι η αλήθεια θα λάμψει, η σκευωρία, όπως χαρακτηρίζεται, θα αποκαλυφθεί και η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί.

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:10

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.