Ικανοποίηση κομμάτων για αναστολή απεργιών και βολές κατά κυβέρνησης

Ικανοποίηση εκφράζουν κόμματα για τη στάση που τήρησαν οι συντεχνίες των κρατικών υπαλλήλων και την απόφασή τους για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων. Ελπίζουμε το πάθημα να έγινε μάθημα λέει το ΑΚΕΛ.Στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν, επειδή ο Πρόεδρος έλυσε πρόβλημα, που δημιούργησε ένας υπουργός του, λέει το ΔΗΚΟ.

Το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι οι εξελίξεις στο μέτωπο των απεργιακών κινητοποιήσεων, με την αναδίπλωση της κυβερνητικής πλευράς τόσο επί της διαδικασίας, όσο και επί της ουσίας των υπό συζήτηση θεμάτων, καταδεικνύουν τις μεγάλες ευθύνες της Κυβέρνησης και του Υπουργού Οικονομικών για την πρόκληση αχρείαστης έντασης και αναταραχής στις εργασιακές σχέσεις.  Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, ευχήθηκε το πάθημα να έχει γίνει μάθημα για τους κυβερνώντες.

 Το ΔΗΚΟ σε ανακοίνωση αναφέρει ότι στην Κυβέρνηση πανηγυρίζουν, επειδή ο Πρόεδρος "έλυσε" πρόβλημα, που δημιούργησε ένας Υπουργός του.  Οι Κύπριοι πολίτες, εμβρόντητοι, επισημαίνει το ΔΗΚΟ, παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες την Κυβέρνηση Αναστασιάδη να δίδει ρεσιτάλ ανικανότητας, ανευθυνότητας, ερασιτεχνισμού και επιπολαιότητας.

 Το Ευρωκό τονίζει ότι η απόφαση φανερώνει την υπεύθυνη στάση των εργαζομένων, ενώ την ίδια στιγμή υποχρεώνει την Κυβέρνηση να εξαντλήσει τα περιθώρια του διαλόγου για τη λήψη των σωστών αποφάσεων για όλα τα φλέγοντα εργασιακά θέματα.  

Ο Γενικός Γραμματέας των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, εξέφρασε την ελπίδα οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης να έχουν καταλάβει το λάθος τους και να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, γιατί όπως ανέφερε, το τελευταίο πράγμα που αντέχει σήμερα ο τόπος είναι η αναταραχή.

 Η Συμμαχία Πολιτών κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι δεν έχει καμία συγκροτημένη πολιτική για τη διαχείριση του δημόσιου χρέους.

Σύνταξη: Νίκος Παναγιωτίδης

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:09

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.