Αποχή από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα αποφάσισε η Θύρα 9

Με ανακοίνωση της η Θύρα 9 ενημερώνει ότι θα απέχει από τον αγώνα της Κυριάκης στο "Αμμόχωστος".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας.

"Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα ενημερώνει πως θα απέχει από τον αγώνα της Κυριακής στο Αμμόχωστος. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την τελευταία κίνηση του προέδρου του σωματείου όπως αποκόψει τα εισιτήρια από τους οργανωμένους. Η ΘΥΡΑ 9 αποφάσισε όπως απέχει από τον αγώνα της Κυριακής, αφού η μη δυνατότητα για εξασφάλιση ικανοποιητικού αριθμού εισιτηρίων από τα σημεία πώλησης θα είχε ως αποτέλεσμα την παρουσία μιας αποδεκατισμένης ΘΥΡΑΣ 9 στο γήπεδο. Από τον καιρό ίδρυσης της η οργανωμένη μας κερκίδα έχει μάθει να ακολουθεί την ομάδα μαζικά και δυναμικά, δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να μεταβούμε στο γήπεδο χωρίς σύσσωμα τα μέλη της οργανωμένης μας κερκίδας, τόσο για λόγους αρχής, αλλά και προστασίας του κόσμου και των υλικών μας.

Ο κόσμος της ΘΥΡΑΣ 9, από τον καιρό ίδρυσης του πιο ζωντανού κυττάρου του πράσινου οικοδομήματος, ακολουθά την ομάδα παντού και πάντα και ανταποκρίνεται σε όλα τα καλέσματα της οργανωμένης μας κερκίδας. Δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να επιλέξουμε ανάμεσα στα αδέρφια μας ξεχωρίζοντας κάποια για να μεταβούν στο γήπεδο. Δεν έχουμε μάθει και ούτε πρόκειται, να διαχωρίζουμε την οικογένεια μας, έχουμε πάντα σαν αρχή να λειτουργούμε ή όλοι μαζί ή κανείς.

Η οργανωμένη μας μετάβαση στο γήπεδο θα είχε ως αποτέλεσμα και την μετάβαση αρκετού κόσμου μας ο οποίος δεν θα είχε εξασφαλισμένο εισιτήριο, με συνεπακόλουθο να δημιουργηθεί ένταση στις εισόδους και επεισόδια, κάτι που θα έδινε την ευκαιρία σε πολλούς να στήσουν εκ νέου την οργανωμένη μας κερκίδα στον τοίχο.

Το τελευταίο αναίτιο χτύπημα του προέδρου προς την ΘΥΡΑ 9, μέσα σε μια περίοδο ενότητας και συσπείρωσης του πράσινου λαού, αποτελεί μια μεθοδευμένη προσπάθεια όπως αποδυναμωθεί η οργανωμένη μας κερκίδα μέσα σε μια εποχή που βρίσκει τεράστιο έρισμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επιπλέον, το οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9 δεν εξυπηρετούσε μόνο μέλη της οργανωμένης μας κερκίδας αλλά και απλό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού πωλούνταν και εισιτήρια των άλλων κερκίδων. Το οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας ήταν το μοναδικό σημείο πώλησης που ήταν ανοιχτό και το μεσημέρι, εξυπηρετώντας έτσι αρκετό κόσμο που λόγω δουλειάς είχε μόνο τις συγκεκριμένες ώρες στην διάθεση του για να προμηθευτεί εισιτήριο.

Η χθεσινή ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τον ανυπέρβλητο αυτό κόσμο. Η επίθεση προς τους αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας, σε δυτική και ανατολική κερκίδα, που αντέδρασαν μετά τον άδικο αποκλεισμό από την Δυναμό, αποτελεί απλά επιβεβαίωση του πιο πάνω.

Τέλος, θέλουμε να μεταφέρουμε την στήριξη μας στον προπονητή Κώστα Καϊάφα και την ομάδα, που με την παρουσία τους μέχρι τώρα έχουν κερδίσει και τον τελευταίο οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε εμπιστοσύνη στον ΑΡΧΗΓΟ πως θα κρατήσει την ομάδα ανεπηρέαστη από τα τελευταία γεγονότα και θα πάρει το τρίποντο μέσα στο Αμμόχωστος.

Υ.Γ Καλούμε και τον τελευταίο Ομονοιάτη να θυμηθεί τι κλίμα επικρατούσε στον κόσμο και την ομάδα πριν τις δηλώσεις του προέδρου. Κρίμα και πάλι κρίμα, γιατί είχαμε χρόνια να το ζήσουμε...

ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 9 – ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:09

Τελευταιες Ειδησεις

25 Μαΐου
Ελληνική Τράπεζα: Λυπηρή και απογοητευτική η απόφαση της ΕΤΥΚ να προχωρήσει σε απεργιακά μέτρα
13:16
Λευκωσία: Καταγγελία-σοκ για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση μαθήτριας σε ώρα λειτουργίας του σχολείου (ΒΙΝΤΕΟ)
13:11
Σε έλλειψη «ενότητας» στη Δύση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αναφέρεται ο Ζελένσκι στο Νταβός
12:39
Υπό εξέταση η αναστολή της υποχρέωσης χρήσης προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς χώρους
12:32
Στον 5ο τελικό θα κριθεί ο τίτλος
12:00
Επιδόθηκε στην Ντάουνινγκ Στριτ η έκθεση της Σου Γκρέι για το partygate
11:52
Θελεί να μιλήσει επευθείας μόνο με τον Πούτιν και όχι μέσω μεσολαβητών, ξεκαθαρίζει ο Ζελένσκι
11:41
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημερώθηκε για την υγεία της Υπουργού Εργασίας - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)
11:26
Ακόμα μια υπόθεση πολιτογράφησης ενώπιον της ΝΥ, θα μελετηθεί με τη δέουσα προσοχή, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας
11:20
Νέες προκλητικές ενέργειες ευθείας αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος από την Τουρκία
11:15
Υπό κράτηση δύο άτομα για τις απαλλαγές από την Ε.Φ. έναντι χρηματικής αμοιβής
11:04
Βρετανικό Υπ. Άμυνας: Στις αποθήκες μένουν σημαντικές ποσότητες ουκρανικών σιτηρών λόγω του ρωσικού ναυτικού αποκλεισμού
10:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand