Αλαλούμ!!! Από το Μακάρειο στο ΓΣΖ και... από το ΓΣΖ στο Μακάρειο

Δύσκολο να βγάλεις άκρη σε αυτό τον τόπο. Χθες (11/09) η ΚΟΠ όρισε όπως ο αγώνας Δόξα – ΑΕΛ διεξαχθεί στο ΓΣΖ. Διαβάστε την ανακοίνωση της και πως αιτιολόγησε την μεταφορά του παιχνιδιού στο ΓΣΖ:

«Αναφορικά με το θέμακαταλληλότητας του Μακαρείου Σταδίου για διεξαγωγή αγώνων Α’ Κατηγορίας, αλλά και του γεγονότος ότι το στάδιο μέχρι αυτή την στιγμή δεν διαθέτει Υπεύθυνο Ασφαλείας και ότι υπολείπονται να γίνουν έργα που υποδείχθησαν από την Αστυνομία, η Kυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι αποφάσισε όπως ο αγώνας για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων της Δόξας Κατωκοπιάς και της ΑΕΛ, που είναι προγραμματισμένος για διεξαγωγή την Κυριακή, 14.09.2014,να γίνει στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ, στη Λάρνακα, αντί στο Μακάρειο Στάδιο, την ίδια ημέρακαι ώρα (Κυριακή, 14.09.2014/ 19:00).»

Σήμερα (12/09), πάλι η ΚΟΠ, αποφάσισε όπως το παιχνίδι διεξαχθεί κανονικά στο Μακάρειο. Διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Σε συνέχειατης επιστολής μας, ημερομηνίας 11.09.2014, αναφορικά με το στάδιο διεξαγωγής του πιο πάνω αγώνα και σε συνέχεια της σημερινής επιθεώρησης του Σταδίου από την Αστυνομία, η οποία το βρήκε κατάλληλο για διεξαγωγή αγώνων για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, περιόδου 2014/2015 και του γεγονότος ότι η αντίπαλη ομάδα ΑΕΛ Λεμεσού δήλωσε γραπτώς ότι δεν φέρει οποιαδήποτε ένσταση στην μετακίνηση του αγώνα στο αρχικό στάδιο διεξαγωγής του αγώνα Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο, σας ενημερώνουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αποφάσισε όπως ο αγώνας μεταφερθεί ξανά για να διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο, την Κυριακή, 14.09.2014 και ώρα 19:00.

Λυπούμαστε για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία σας έχουμε προκαλέσει, αλλά εκ των πραγμάτων είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σ’ αυτές τις ενέργειες».

Χθες δεν υπήρχε «υπεύθυνος ασφαλείας». Σήμερα υπάρχει; Μέσα σε μερικές ώρες βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει αυτό το τόσο σημαντικό πόστο;Χθες η αστυνομία έκανε επιθεώρηση στο στάδιο και ανέφερε ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα πρώτης κατηγορίας, καθώς πρέπει να γίνουν κάποια έργα. Σήμερα και πάλι η αστυνομία, έκανε νέα επιθεώρηση και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ερώτημα πρώτο. Μήπως έγιναν τα έργα στο μεσοδιάστημα από την πρώτη μέχρι την δεύτερη επιθεώρηση; Ερώτημα δεύτερο. Η επιθεωρήσεις έγιναν από τα ίδια άτομα ή άλλοι έκαναν την χθεσινή και άλλοι την σημερινή; Ποιος έκανε λάθος; Οι χθεσινοί ή οι σημερινοί;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Συντάκτης Γιώργος Σωκράτους

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 16:28

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
To Eλληνικό ΥΠΕΞ καλεί τους Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στο Ιράν
08:12
Η Ρωσία αναμένεται ότι φέτος θα εισπράξει επιπλέον ένα τρισεκατομμύριο ρούβλια από τις εξαγωγές υδρογονανθράκων
07:41
Τραγωδία στην Αίγυπτο: Επτά νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ
07:16
Η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία διακήρυξε την "πλήρη ανεξαρτησία" της από το Πατριαρχείο της Μόσχας
06:57
Την αναστολή, από την πρώτη Ιουνίου, της υποχρεωτικής χρήσης προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και κλειστούς χώρους αποφάσισε το Υπουργικό
06:37
Νεκρός δεκαπεντάχρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Όχθη
06:17
Επιστολή ΠτΔ προς τον Ερσίν Τατάρ για υιοθέτηση ΜΟΕ με στόχο την επανέναρξη συνομιλιών στο Κυπριακό
05:53
27 Μαΐου
Ουκρανία, ενέργεια, επισιτιστική ασφάλεια, άμυνα στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου
21:57
Την παραίτηση του Τατάρ ζήτησε στα κατεχόμενα το ΡΤΚ
21:37
Παλαιστίνη: Τουλάχιστον 90 τραυματίες σε συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις
21:21
Κ.Ε.: Το συνολικό ποσό που θα έχει δαπανηθεί μέχρι την 31 Αυγούστου 2022 για αντιμετώπιση της ακρίβειας ανέρχεται στα €300εκ.
21:00
Στο 81,3% η εμπιστοσύνη των Ρώσων πολιτών στον Πούτιν, σύμφωνα με δημοσκόπηση
20:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand