Αλαλούμ!!! Από το Μακάρειο στο ΓΣΖ και... από το ΓΣΖ στο Μακάρειο

Δύσκολο να βγάλεις άκρη σε αυτό τον τόπο. Χθες (11/09) η ΚΟΠ όρισε όπως ο αγώνας Δόξα – ΑΕΛ διεξαχθεί στο ΓΣΖ. Διαβάστε την ανακοίνωση της και πως αιτιολόγησε την μεταφορά του παιχνιδιού στο ΓΣΖ:

«Αναφορικά με το θέμακαταλληλότητας του Μακαρείου Σταδίου για διεξαγωγή αγώνων Α’ Κατηγορίας, αλλά και του γεγονότος ότι το στάδιο μέχρι αυτή την στιγμή δεν διαθέτει Υπεύθυνο Ασφαλείας και ότι υπολείπονται να γίνουν έργα που υποδείχθησαν από την Αστυνομία, η Kυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι αποφάσισε όπως ο αγώνας για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων της Δόξας Κατωκοπιάς και της ΑΕΛ, που είναι προγραμματισμένος για διεξαγωγή την Κυριακή, 14.09.2014,να γίνει στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ, στη Λάρνακα, αντί στο Μακάρειο Στάδιο, την ίδια ημέρακαι ώρα (Κυριακή, 14.09.2014/ 19:00).»

Σήμερα (12/09), πάλι η ΚΟΠ, αποφάσισε όπως το παιχνίδι διεξαχθεί κανονικά στο Μακάρειο. Διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Σε συνέχειατης επιστολής μας, ημερομηνίας 11.09.2014, αναφορικά με το στάδιο διεξαγωγής του πιο πάνω αγώνα και σε συνέχεια της σημερινής επιθεώρησης του Σταδίου από την Αστυνομία, η οποία το βρήκε κατάλληλο για διεξαγωγή αγώνων για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, περιόδου 2014/2015 και του γεγονότος ότι η αντίπαλη ομάδα ΑΕΛ Λεμεσού δήλωσε γραπτώς ότι δεν φέρει οποιαδήποτε ένσταση στην μετακίνηση του αγώνα στο αρχικό στάδιο διεξαγωγής του αγώνα Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο, σας ενημερώνουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αποφάσισε όπως ο αγώνας μεταφερθεί ξανά για να διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο, την Κυριακή, 14.09.2014 και ώρα 19:00.

Λυπούμαστε για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία σας έχουμε προκαλέσει, αλλά εκ των πραγμάτων είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σ’ αυτές τις ενέργειες».

Χθες δεν υπήρχε «υπεύθυνος ασφαλείας». Σήμερα υπάρχει; Μέσα σε μερικές ώρες βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει αυτό το τόσο σημαντικό πόστο;Χθες η αστυνομία έκανε επιθεώρηση στο στάδιο και ανέφερε ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα πρώτης κατηγορίας, καθώς πρέπει να γίνουν κάποια έργα. Σήμερα και πάλι η αστυνομία, έκανε νέα επιθεώρηση και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ερώτημα πρώτο. Μήπως έγιναν τα έργα στο μεσοδιάστημα από την πρώτη μέχρι την δεύτερη επιθεώρηση; Ερώτημα δεύτερο. Η επιθεωρήσεις έγιναν από τα ίδια άτομα ή άλλοι έκαναν την χθεσινή και άλλοι την σημερινή; Ποιος έκανε λάθος; Οι χθεσινοί ή οι σημερινοί;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Συντάκτης Γιώργος Σωκράτους

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 16:28

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.