Την Κυριακή η μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2014, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΟΠΑΠ Κύπρου, δίνουν την ευκαιρία στους φίλους της πορτοκαλί μπάλας να απολαύσουν πλούσιο θέαμα, να διασκεδάσουν και να ζήσουν ένα τρίωρο ξεγνοιασιάς στα τόσα προβλήματα που κουβαλά η κυπριακή κοινωνία.

Το 4ο ΟΠΑΠ All Star Day «Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες» υπόσχεται τα πιο πάνω το απόγευμα της, Κυριακής 28 Δεκεμβρίου 2014 (18:00), στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου. Το φετινό All Star Day, εκτός από την υπενθύμιση στους νέους (και όχι μόνο) για ασφαλή οδήγηση, ακολουθώντας πιστά τους Κώδικες Οδικής Κυκλοφορίας, θέλει να στείλει και το μήνυμα πως όποια προβλήματα κι αν μας παρουσιαστούν θα πρέπει να παλέψουμε και να βρούμε διεξόδους ψυχολογικής ανάτασης.

Το πιο πάνω μήνυμα θα μας μεταφέρουν τα παιδιά της Ομοσπονδίας Παραπληγικών Κύπρου, οι οποίοι θα μπουν στο παρκέ για να αγωνιστούν με τα ειδικά τροχοκαθίσματά τους, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κυπριακό φίλαθλο κοινό την Εθνική μας ομάδα με αμαξίδιο. Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΟΠΑΚ, Δημήτρης Λαμπριανίδης, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου της ΚΟΚ, είχε αναφέρει πως αρκετοί από τους αθλητές σε τροχοκάθισμα, υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν τη ζωή τους με κινητικά προβλήματα στα πόδια έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, καλώντας όλους να είναι προσεχτικοί και να οδηγούν σύμφωνα με τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. Η Εθνική μας ομάδα σε τροχοκάθισμα, η οποία θα συνοδεύεται από τους Ολυμπιονίκες μας, θα ανοίξει ουσιαστικά την αγωνιστική βραδιά, αγωνιζόμενη για περίπου ένα δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια θα μπουν στο παρκέ για την προθέρμανσή τους και τον μεταξύ τους αγώνα, που αποτελεί το βασικό μενού της βραδιάς, οι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας και επιλέγηκαν κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού και των προπονητών. Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες στους Ευρωπαίους και αυτούς του υπόλοιπου κόσμου (Αμερικανούς ουσιαστικά). Οι Αμερικανοί προηγούνται με 2-1 στις νίκες στα προηγούμενα All Star, με τους Ευρωπαίους να θέλουν να φέρουν την άτυπη αυτή μάχη στα ίσα. Βέβαια, βάση του ρόστερ των δύο ομάδων και πάλι οι Αμερικανοί είναι το φαβορί και ετοιμαστείτε να απολαύσετε πλούσιο θέαμα και καρφώματα, ιδιαίτερα από τον Αλεξάντερ της Ένωσης. Τις ομάδες αποτελούν οι πιο κάτω:

ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ: Τόμισλαβ Πέτροβιτς (ΑΕΚ), Ηράκλης Πιττάκας (Αναγέννηση), Ανδρέας Σιζόπουλος (ΑΠΟΕΛ), Τζάστιν Ρόμπινσον, Φράνκο Κάστροπιλ (Απόλλων), Τόμας Μασάμπα, Μπράνισλαβ Τόμιτς (ΕΘΑ), Παναγιώτης Τρισόκκας, Ιεζεκιήλ Παπαδόπουλος (Ένωση), Σάιμον Μιχαήλ, Γρηγόρης Παντούρης, Ανδρέας Πηλαβάς (Κεραυνός).

Προπονητές: Νικόλας Ι. Παπαδόπουλος (ΑΠΟΕΛ), Χριστόφορος Λειβαδιώτης (ΕΘΑ).

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Τάιρικ Ντάιρεν, Μπράιαν Χάρπερ, Τάντους ΜακΦάντεν (ΑΕΚ), Άντονι Ρόμπερσον (ΑΠΟΕΛ), Τζάστιν Γκρέι, Άντονι Μέισον (Απόλλων), Ντόναβαν Κερκ, Ρέιμοντ Ράσελ, Ντέιβιντ Κάιλς (ΕΘΑ), Κουίντεν Αλεξάντερ (Ένωση), Τάιρελ Μπιγκς (Κεραυνός), Τζον Μπρίτον (Ομόνοια).

Προπονητές: Νικόλας Σ. Παπαδόπουλος (ΑΕΚ), Κρις Χουγκάζ (Απόλλων).

Πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός τριπόντων, με τους αθλητές να στέκονται σε πέντε καθορισμένες πλευρές έξω από τα 6,75μ. και σε 1 λεπτό θα πρέπει να στείλουν όσες περισσότερες μπάλες μπορούν μέσα στο διχτάκι. Στο διαγωνισμό τριπόντων έχουν δηλώσει συμμετοχή οι 9 πιο κάτω αθλητές (δεν αποκλείονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής): Τάντους ΜακΦάντεν (ΑΕΚ), Ανδρέας Σιζόπουλος, Άντονι Ρόμπερσον (ΑΠΟΕΛ), Γκρεγκ Μπλάκμον (Απόλλων), Ματ Ρος, Ντέιβιντ Κάιλς (ΕΘΑ), Νίκολα Τραΐκοφ (Ένωση), Σλάβισα Μπόγκαβατς (Κεραυνός) και Κωνσταντίνος Παπακώστας (Ομόνοια).

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
Σε ό,τι αφορά το ψυχαγωγικό κομμάτι του 4ου ΟΠΑΠ All Star Day, αυτό το έχουν αναλάβει αρκετοί γνωστοί και ικανότατοι στον τομέα τους. Εξέχουσα θα είναι η παρουσία των διεθνούς φήμης ακροβατών Crazy Dunkers, οι οποίοι με τα καρφώματά τους θα ξεσηκώσουν το κοινό και θα προκαλέσουν ενθουσιασμό με τις εμπνεύσεις τους. Οι Crazy Dunkers θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ημίχρονο του αγώνα Ευρωπαίων - Υπόλοιπου Κόσμου και θα έχουν στη συνέχεια άλλες τρεις εισόδους με τρελά καρφώματα στο παρκέ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα τα κορίτσια της σχολής χορού «Φήμη», λικνιζόμενες στους ρυθμούς της μουσικής του DJ, προσκαλώντας τον κόσμο να χορέψει μαζί τους. Παρούσα θα είναι και η ειδική σχολή χορού του ΚΟΑ, από το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους (ΑΓΟ), παρουσιάζοντας κυρίως παραδοσιακούς χορούς, ντόπιους και ξένους. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει δώρα στα παιδιά και θα τραβήξει κι αυτό το βλέμμα του ενδιαφέροντος.

Το 4ο ΟΠΑΠ All Star Day «Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες» θα ολοκληρωθεί με τις απονομές στις διαγωνιζόμενες ομάδες, σε νικητές και ηττημένους και στον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα (MVP),ο οποίος θα αναδειχθεί κατόπιν ψηφοφορίας, αλλά και μπόλικο χορό. Σημειώνουμε ότι ο αγώνας θα μαγνητοσκοπηθεί και εκτεταμένα στιγμιότυπά του θα παρουσιαστούν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στις 2 Ιανουαρίου 2015, το απόγευμα.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.