ΠΑΣΠ: "Κόκκινο" στον ρατσισμό

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού στη Γενική Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Π. στο StRaphael στη Λεμεσό.

Μέλη και διοικητικά στελέχη του Συνδέσμου μας φωτογραφήθηκαν... βγάζοντας κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό («Δείξε Κόκκινη Κάρτα Στον Ρατσισμό»). Αφορμή γι' αυτή την ενέργεια, ασφαλώς, τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στα τελευταία παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος. ιΣε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα της Συνέλευσης, ο πρόεδρος Σπύρος Νεοφυτίδης έκανε τον απολογισμό του, ενώ προβλήθηκε και σχετικό οπτικό υλικό, ενώ αναλύθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, αναλύθηκαν οι στόχοι του Συνδέσμου για το μέλλον, ενώ οι νομικοί σύμβουλοι του ΠΑ.Σ.Π. Πάρις Σπανός και Λοΐζος Χρυσοστόμου ανέλυσαν τις πρόνοιες του ενιαίου συμβολαίου και τις προσπάθειες για δημιουργία Ταμείου Προνοίας, αντίστοιχα. Επιπλέον ο α΄  αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, Νικ Νικολάου, ανέλυσε στα μέλη του Συνδέσμου των έλεγχων των κριτηρίων στη β΄ κατηγορία που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι πρώτη φορά ο Σύνδεσμος κάλεσε σε Συνέλευση του παράγοντα της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.  Βραβεύσεις Κοσιάρη, Τάκη Χαραλάμπους κ.α. Ξεχωριστή στιγμή στη Γενική Συνέλευση αποτέλεσαν οι βραβεύσεις, του γνωστού αθλητικού συντάκτη Σάββα Κοσιάρη και του πρώην προπονητή των Εθνικών ομάδων της Κύπρου, Τάκη Χαραλάμπους για την προσφορά τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ακόμη βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής της ΜΕΑΠ Χριστόφορος Μισιελής, ο οποίος χάρισε ζωή σε παιδάκι που έπασχε από λευχαιμία (ήταν συμβατός δότης μυελού των οστών ), αλλά και τα ακόλουθα μέλη της διοίκησης που αποχώρησαν:  Μιχάλης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Μαραγκός, Πανίκος Σπύρου, Τότης Σταυρινού και Κώστας Κωνσταντίνου. Νεοφυτίδης για ακόμη πέντε χρόνια Η συνέλευση δεν είχε εκλογικό χαρακτήρα, αφού δεν υπήρξε ανθυποψήφιος του Σπύρου Νεοφυτίδη, ο οποίος θα ηγηθεί των προσπαθειών για βελτίωση της θέσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο για ακόμη πέντε χρόνια. Στις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. θα βρίσκονται οι ακόλουθοι: Παναγιώτης Φιλιώτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Μάριος Χριστοδούλου (α΄ αντιπρόεδρος), Γιώργος Μερκής (β΄ αντιπρόεδρος), Ανδρέας Παναγιώτου (γραμματέας), Γιάννης Δημητρίου (βοηθός γραμματέας), Νίκος Νικολάου (ταμίας), Νικόλας Κατσούρης (Βοηθός ταμίας), Γιάννος Δημοσθένους (υπεύθυνος Τύπου), Γιώργος Πεγκλής (υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), Στέλιος Δημητρίου (εκπρόσωπος επιτροπής κατά της βίας), Χάρης Κυριάκου (εκπρόσωπος επαρχίας Λευκωσίας), Κώστας Μάρκου (εκπρόσωπος επαρχίας Λεμεσού), Κούλλης Παύλου (εκπρόσωπος επαρχίας Λάρνακας), Κρίστης Θεοφίλου (εκπρόσωπος επαρχίας Πάφου), Γιώργος Γιαννακού (εκπρόσωπος επαρχίας Αμμοχώστου), Πιέρος Σωτηρίου (εκπρόσωπος Εθνικών ομάδων).   Οι νεοεισελθέντες στο συμβούλιο είναι οι Γιώργος Μερκής, Γιάννης Δημητρίου, Στέλιος Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Κώστας Μάρκου, Κούλλης Παύλου, Κρίστης Θεοφίλου, Γιώργος Γιαννακού και Πιέρος Σωτηρίου.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Ψηλά στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Στους 706.534 ο αριθμός των εκλογέων
09:47
Στις Βρυξέλλες 22 νέοι Κύπριοι διπλωμάτες
09:23
Στάσιμες οι εργασίες για την προβλήτα στο Βασιλικό
09:07
Υπουργός Παιδείας: Σκοπός η αυτοπροστασία των παιδιών
08:59
Πολίτης εντόπισε πτώμα σε αποσύνθεση στη Σωτήρα
06:42
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
06:20
Σε ανταγωνιστικότερη βιομηχανία από φθηνότερη ενέργεια προσβλέπει ο Υπ. Ενέργειας
06:06
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.