OMONOIA: "Πράσινος ασθενής" και με αριθμούς

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στην προκειμένη, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.
Ο λόγος για την Ομόνοια, η οποία διάγει την χειρότερη χρονιά της στα τελευταία 57 ολόκληρα χρόνια.

Η καταθλιπτική εικόνα που παρουσιάζει στη φετινή αγωνιστική περίοδο αποτυπώνεται και σε αριθμούς.
Σύμφωνα με την "ΓΚΟΛ-ΝΙΟΥΣ", η συγκομιδή στις 13εις αγωνιστικές είναι η χειρότερη από τη σεζόν 1957-58!!!!
Τείνει δε να εξελιχθεί σε εφιαλτική, με το διακύβευμα της Ευρώπης να αποτελεί στόχο εκ των ων ουκ άνευ, κάτι που δε θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο πλέον απαισιόδοξος οπαδός της λαοφιλούς ομάδας.
Η 6η θέση που κατέχει σήμερα η Ομόνοια, είναι η χειρότερη, μετά την 7η της θέση στην παρθενική παρουσία στην ΚΟΠ. Οι έξι ήττες που μετρά το "τριφύλλι" σε 13εις αγώνες, αποτελεί το δεύτερο αρνητικότερο ρεκόρ, όλων των εποχών, εξαίρεση και πάλι η πρώτη της παρουσία (1953-54), όπου είχε δεχθεί οκτώ.
Είναι επίσης, η 4η φορά που δεν μπόρεσε να αγγίξει τους 20 βαθμούς, ενώ ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ αποτελούν τα 13 γκολ σε 13 ματς(1 γκολ μ.ο ανά παιχνίδι), για την ακρίβεια είναι η ισοφάριση της επίδοσης της περιόδου 72-73.
Επιπρόσθετα, οι 12 βαθμοί που απέχει από την κορυφή, είναι η μεγαλύτερη διαφορά, τουλάχιστον για μισό αιώνα!!!
Αν μη τι άλλο, αριθμοί που προκαλούν κατάθλιψη, απογοήτευση, αλλά την ίδια στιγμή "τροφή" για έντονο προβληματισμό.
Απ'εκεί και πέρα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος στην Ομόνοια, βρίσκεται το θέμα με τις αποχωρήσεις. Για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές(Σκαραμοτσίνο, Ρόντρι, Ράμος και Γκριγκαλασβίλι), που ήδη έχουν ενημερωθεί ότι τέθηκαν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, για αγωνιστικούς και μοικονομικούς λόγους, τα δεδομένα έχουν ως εξής:
Ο Ρόντρι θα πάρει τη μικρή αποζημίωση που προνοεί το συμβόλαιό του και θα επιστρέψει στην Ισπανία, ενώ δεν προκύπτει πρόβλημα ούτε με τον Γκριγκαλασβίλι, με το Γεωργιανό άμεσα να αποχωρεί.
Ο Ράμος φαίνεται να έχει ζητήσει από τον Κώστα Καϊάφα να του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία, οπότε γίνονται δεύτερες σκέψεις, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον "Σκάρα", λόγω υψηλού συμβολαίου. Συνεχίζουν στον παρόν στάδιο, χωρίς να αποκλείεται να κουνήσουν και αυτοί μαντήλι, οι Στεπάνοφ και Φοφανά("παίζει" σενάριο επιστροφής του στη Δόξα)
Ενόψει Νέας Σαλαμίνας δεν υπολογίζονται οι "τέσσερις", ερωτηματικό για την παρουσία του Αγκουισταπάτσε, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
ΠτΔ: Ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η κλιματική κρίση
06:44
Διαμαρτυρήθηκαν χθες οι Τουρκοκύπριοι για την οικονομική κρίση και τη διαφθορά στα κατεχόμενα
06:41
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Οι Χούθι ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση εναντίον βρετανικού πετρελαιοφόρου
05:46
Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας
05:44
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.