ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό ο Ερμής, στο "τραπέζι" και η ενίσχυση

 Στο ΑΠΟΕΛ η σκέψη είναι πρωτίστως στραμμένη στο επικείμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή το Σάββατο στο Δασάκι, ωστόσο και το κεφάλαιο ενίσχυση βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Χθες είχαν συνάντηση, οι Πρόδρομος Πετρίδης και Γιώργος Δώνης, όπου μεταξύ άλλων τους απασχόλησε και ο προγραμματισμός.
Ολα είναι ρευστά πάντως, αφού γίνονται διάφορες σκέψεις. Η απόκτηση ανασταλτικού μέσου("βλέπε" Ιγκλέσιας) αποτελούσε προτεραιότητα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει τελικά τέτοια κίνηση.
Εχει προταθεί ο Χόρχε Μοντέιρο, ο οποίος είχε βρεθεί το καλοκαίρι μία ανάσα από το ΑΠΟΕΛ, αλλά στο τέλος αποκτήθηκε ο Εφραίμ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αρέσει στον Δώνη, πλην όμως για την ώρα δεν έχει γίνει καμμία προσέγγιση.
Παραμένει στα υπόψιν η αξιόλογη περίπτωση του Ρούμπεν Ράγιος για τη θέση του επιτελικού χαφ.
Βασικός υποψήφιος για αποχώρηση παραμένει ο Κακά.
Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται στα επόμενα 24άωρα. Τους διοικούντες απασχολεί εξίσου σημαντικά το θέμα των αναπροσαρμογών συμβολαίων και ανανέωσεων.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα του "Γκολ-Νιους" παρουσιάζει δυσκολίες η περίπτωση Γκίλιαν Σέρινταν, καθώς ο Ιρλανδός φορ, αξιώνει διπλασιασμό των απολαβών του, αμοίβεται με 150 χιλιάδες ευρώ και ζητεί 300 χιλιάδες.
Πρόταση για μείωση απολαβών θα γίνει στον Νούνο Μοραϊς(ξεπερνά τις 400 χιλιάδες), καθώς και στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.
Στο αγωνιστικό και ενόψει της δύσκολης εξόδου στο Δασάκι, εκτός είναι οι Αμορίν, Μοραϊς, Μαντούκα, Ντε-Βινσέντι και Χαραλαμπίδης, αμφίβολοι οι Εφραίμ και Αλωνεύτης. Επιστρέφουν Καρλάο και Γκόμεζ.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.