Το κατηγορώ του Μάριου Παναγή

Λάβρος ο Μάριος Παναγή στη σημερινή συνέντευξη τύπου μίλησε για όλους και για όλα.

Σημειώνει ότι τον κυνήγησαν αλύπητα επειδή δεν λειτούργησαν οι ενδοεπικοινωνίες στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ, ενώ δέχθηκε απειλές για υποβιβασμό. Ακόμη ο Μάριος Παναγή σημείωσε ότι λυπάται τους συναδέλφους του οι οποίοι αναγκάστηκαν να μπουν στα διάφορα κυκλώματα για να παραμείνουν στο χώρο. Κατέληξε ότι το κατεστημένο βρίσκεται στη Λευκωσία.

Αναλυτικά:

ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τι έγινε και χάθηκε ο Παναγή από τα γήπεδα; Ήμουν διαιτητής στην 1η αγωνιστική στο Απόλλων-ΑΕΚ. Πήρα ένα σχετικά καλό βαθμό και σας αποκαλύπτω 8.2 από τον παρατηρητή, αλλά κάποιοι με κυνήγησαν αλύπητα επειδή δεν φρόντισα να λειτουργήσουν όλες οι ενδοεπικοινωνίες. Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, όμως αγαπητοί μου φίλοι λέω και αυτό: Πως είναι δυνατόν για το θέμα αυτό που είναι μεν σημαντικό αλλά όχι και το πιο σημαντικό στη διαιτησία, έδειξε τόση ευαισθησία ο κ. …. ενώ ήταν στην …… και δεν δείχνει το ίδιο όταν γίνονται τόσα μεγάλα λάθη για μια διαιτησία; Όταν γίνονται λάθη τα οποία οδηγούν ομάδες στη Β κατηγορία. Όταν γίνονται λάθη τα οποία οδηγούν ομάδες από την Β΄ κατηγορία στη Α΄ κατηγορία.  Λέω ο κ…. γιατί αυτή ήταν η δικαιολογία που έδωσε ο κύριος .... Ότι δηλαδή πήρε εντολές από τον …. να διεξάγει έρευνα λες και θα έκανε έρευνα για ένα έγκλημα ή για μία απάτη;»

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

«Ξέρω ότι ήρθατε στη διάσκεψη για να σας περισσότερα γεγονότα στη διαιτησία. Εγώ σας λέω ότι διαθέτω τα στοιχειά και θα τα παρουσιάσω εκεί που πρέπει. Δεν περιμένω ότι θα μου τα ζητήσει η ΚΟΠ αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Καλώ τον Γενικό Εισαγγελέα όπως με καλέσει για κατάθεση προς εξιχνίαση όλων τον στημένων αγώνων στη Κύπρο.
Ο Μάριος Παναγή αγαπά τη διαιτησία. Λυπάται όμως για το κατάντημα της. Λυπάται συναδέλφους οι οποίοι αναγκάστηκαν να μπουν στα διάφορα κυκλώματα για να παραμείνουν στο χώρο. Λυπάται εκείνους που με πρόσχημα προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιου βουλευτή στις 25/09/2010 και ώρα 20.30 πήγαν στο γραφείο γνωστού παράγοντα της ΚΟΠ και προφανώς αφού έμαθαν τον τόπο, εξακολουθούν όποτε θέλουν να πηγαίνουν για υπόκλιση . Και όχι μόνο διαιτητές αλλά και παρατηρητές».

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΗΣ

«Τι να πω άλλο. Για τις επιλεκτικές φάσεις στα σεμινάρια, για τις σφαγιαστικές διαιτησίες που βαθμολογούνται με 8,5. Το κατεστημένο είναι Λευκωσιάτης και βρίσκεται στην Λευκωσία. Πως γίνεται κ. … να διέταξες έρευνα για επιθέσεις κατά διαιτητών και δεν την έδωσε στην δημοσιότητα. Παρέπεμψες άτομα στην δικαστική;. συγχαρητήρια».

Το ξέρεις κύριε …. ότι ο Παναγή για 6 χρόνια δεν συμπεριλαμβάνεται στους ορισμούς των αγώνων που κρίνουν τη διαβάθμιση; Η θα μας πεις  δεν γνωρίζεις και δεν έχεις καμία σχέση; Και αν δεν έχεις καμία σχέση γιατί με καλούσες στο κινητό μου τηλέφωνο πριν τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Ένωση; Όπως πρόσεξες δεν το απάντησα . Αλλά πως είναι δυνατόν να το γνωρίζει ο πρόεδρος του Εθνικού και να με ρωτά αν μιλήσαμε . Μήπως με κάλεσες και άλλες φορές; Όταν έκανα αγώνες που έκριναν πρωταθλητές και ήταν εξαιρετικά κρίσιμοι δεν το έκανες. Βρες τις συμμετοχές και πες μου. Το ξέρεις κύριε …. ότι ο ….  μου είπε το 2012 να πάω να κάνω παιχνίδι συγκεκριμένης ομάδας που έπρεπε να μείνει κατηγορία όπως του είπε ένας από τους πιο στενούς σας συνεργάτες και δεν πήγα; Το ξέρετε ότι στο παιχνίδι που ήθελε να με βάλει, πήγε άλλος συνάδελφος και έγιναν σοβαρά λάθη που οδήγησαν την ομάδα στη β΄ κατηγορία; Αδιάψευστος μάρτυρας και ο κίτρινος φάκελος που παραλάβατε και τους κρύβετε! Σας προκαλώ κύριε …. όπως δώσετε στη δημοσιότητα όλους του κόκκινους και κίτρινους φακέλους που εμπλέκεται ο Μάριος Παναγή, φανείτε και εσείς άνδρες! Δεν θα βρείτε κανέναν. Δώστε και στην δημοσιότητα τους κόκκινους και κίτρινους φακέλους τους οποίους έχουν διευθύνει άλλοι διαιτητές. Να δούμε, να δει και ο κόσμος ποιοι έχουν την πρωτιά»

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

«Για την επιτροπή διαιτησίας τι να πω;. Όταν ήξεραν ότι σαν ΣΔΚ θα στέλναμε τίμιο άτομο δεν τους άρεσε και ξαφνικά μειώθηκαν οι θέσεις στην επιτροπή διαιτησίας. Ξέρετε τι έχει συμβεί φέτος που ο …… και ο Παναγή έφυγαν από τον ΣΔΚ… αυξήθηκαν οι θέσεις. Το ξέρετε ότι διαιτητές πήραν προαγωγή γιατί εξυπηρετούσαν συμφέροντα υψηλόβαθμων στελεχών για άδειες στον στρατό. Το ξέρετε ότι παράγοντας πήρε τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο παράγοντα και του είπε ότι θα του κάνει καλό παιχνιδάκι».

ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

«Ένας καλός μου φίλος, επέμενε ότι δεν πρέπει να φτάσω σε αυτό το σημείο. Μου έλεγε έχεις ακόμα 11 χρόνια διαιτησίας, έχεις οικονομικό όφελος, εν κρίμα να τα χάσεις. Εγώ ξέρετε τι λέω στον εαυτό μου; Μάριε αγαπάς τη διαιτησία και θέλεις να τη συνεχίσεις, όμως όχι με ανθρώπους που θέλουν να σε χτυπήσουν επειδή δεν τους κάνεις τα χατίρια. Και ποιος σου έδωσε κύριε …. οδηγίες να παίξω στη β΄κατηγορία, βγες δημόσια και τοποθετήσου, να φανείς άνδρας; Και αν το έκανες επειδή είναι υψηλά ιστάμενος της ΚΟΠ τότε γιατί δεν έδωσε την ίδια εντολή για άλλους διαιτητές οι οποίοι κάνουν σοβαρότερα λάθη που πολλές φορές αγγίζουν το όριο του εσκεμμένου; Μήπως γιατί αυτούς τους διαιτητές θέλετε; Αυτούς που σας υπακούουν; Συγγνώμη κύριε … είναι σημαντικό την διαιτησία να την υπηρετούν άνδρες και άτομα με δυνατή προσωπικότητα ! Που έχουν την δική τους άποψη και όχι αυτή που τους υποβάλλουν! Τι να σας πω ακόμα; Ότι ακόμα και ο ….. μου είπε πολλές φορές ότι νιώθει πίεση και άγχος, ότι δεν κοιμάται τα βράδια. Να κοιμάται επειδή την δουλειά του την κάνουν άλλοι».

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ενεργώντας αυτεπάγγελτα κάλεσε τον Μάριο Παναγή να καταθέσει τα στοιχεία τα οποία έχει στην κατοχή του, για τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

01 Δεκεμβρίου
Καρολίνα Στυλιανού:Ανησυχία για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων που εντοπίστηκε κυρίως στα δημοτικά σχολεία
08:21
Πραγματοποιείται σήμερα η πρώτη τριμερής συνάντηση των υπουργών Άμυνας Κύπρου, Ιορδανίας και Ελλάδας
08:04
Συνέρχεται το απόγευμα, το πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ - Στην ατζέντα και οι προεδρικές εκλογές 2023
08:00
Μακελειό σε λύκειο του Μίσιγκαν -15χρονος άνοιξε πυρ στο σχολείο του
07:58
Στην Κύπρο αύριο ο Ποντίφικας
07:57
ΑΣΔΥΚ:Στο στόχαστρο της κυβέρνησης το προσωπικό παροχής υπηρεσιών υγείας, μέλη της αστυνομίας, πυροσβεστικής και Ε.Φ.
07:54
Ακόμα δυο συλλήψεις για τα επεισόδια σε γήπεδο στην Πάφο
07:45
Άγνωστοι διέρρηξαν κατοικία στο χωριό Κονιά - Έφυγαν με λεία ένα στρατιωτικό τυφέκιο, γεμιστήρες, κυνηγετικά όπλα και χρυσαφικά
07:03
Έντονα παράπονα από συγγενείς 77χρονου ο οποίος απεβίωσε μέσα σε ταξί καθ' οδόν προς το νοσοκομείο Πάφου
07:00
Αφαντος παραμένει ο 23χρονος από τη Συρία - Καταζητείται για την υπόθεση εξαφάνισης των  δύο γυναικών από τη Ρωσία
06:48
Στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων προχωρά αύριο το υπουργικό Συμβούλιο
06:40
Κλιμακώνουν τα απεργιακά μέτρα οι διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών
06:30
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand