Άρχισε η ψηφοφορία για τους Κύπριους/Ευρωπαίους και Ξένους που θα αγωνιστούν στο All-Star day 2014

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΟΠΑΠ Κύπρου ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας του κοινού, για την ανάδειξη των παικτών που θα συμμετάσχουν στον αγώνα ανάμεσα στους κορυφαίους Κύπριους/Ευρωπαίους εναντίον Ξένων (Rest of the World), στο πλαίσιο του 4ου «ΟΠΑΠ All-Star Day, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες».

Η φετινή γιορτή του μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου στο κλειστό στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο και ο αγώνας των All-Stars αποτελεί ένα από τα μεγάλα γεγονότα της βραδιάς. 

Η ψηφοφορία στην ιστοσελίδα (www.basketball.org.cy) της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα διεξάγεται για περίπου 7 ημέρες και ακολούθως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν, έτσι ώστε οι προπονητές να συμπληρώσουν τα δύο 12μελή ρόστερ. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Την επομένη (19/12) θα σταλούν στα ΜΜΕ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

Διαδικασία Ψηφοφορίας:
Τα ψηφοδέλτια ετοιμάστηκαν σύμφωνα με τα ρόστερ των ομάδων στις 4 Δεκεμβρίου 2014 (τέλος 6ης αγωνιστικής). Συμπεριλαμβάνονται όλοι οι καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν χρόνο συμμετοχής τους τουλάχιστον πενήντα (50) αγωνιστικά λεπτά στο Πρωτάθλημα (μ.ο. 10 λεπτά ανά αγώνα), σύμφωνα με επίσημα στατιστικά της Ομοσπονδίας.
Στο ψηφοδέλτιο της ομάδας USA συμπεριλήφθηκαν οι 27 Αμερικάνοι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στις 7 ομάδες της Α’ κατηγορίας (ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΘΑ, ΕΝΠ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ). Στο ψηφοδέλτιο της ομάδας EUROPE συμπεριλήφθηκαν 25 Ευρωπαίοι και Κύπριοι καλαθοσφαιριστές.

Ψηφοφορία φιλάθλων:
Κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίσει στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας 5 καλαθοσφαιριστές για κάθε All Star ομάδα (5 για την ομάδα USA και 5 για την ομάδα EUROPE). Η ψηφοφορία των φιλάθλων αντιστοιχεί στο 50% των συνολικών αποτελεσμάτων.

Ψηφοφορία προπονητών:
Παράλληλλα με τη ψηφοφορία του κοινού, δικαίωμα ψήφου για τους αθλητές που θα απαρτίσουν τις 2 ομάδες έχουν οι 7 προπονητές των ομάδων της Α’ κατηγορίας. Κάθε προπονητής θα δηλώσει με ψηφοδέλτιο που στάλθηκε από την ΚΟΚ, οκτώ καλαθοσφαιριστές για κάθε All Star ομάδα. Ο προπονητής δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει καλαθοσφαιριστές της ομάδας του. Η ψηφοφορία των προπονητών αντιστοιχεί στο 50% των συνολικών αποτελεσμάτων.

Το κοινό μαζί με τους προπονητές θα αναδείξουν, με τις ψήφους τους, 8 από τους 12 καλαθοσφαιριστές κάθε ομάδας, ενώ άλλους τέσσερις θα επιλέξουν οι προπονητές των 2 All Star ομάδων.

Προπονητές ομάδων All-Star
Προπονητές των ομάδων θα είναι ο πρώτος και ο δεύτερος στη βαθμολογία με το τέλος του 1ου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο τρίτος και ο τέταρτος θα είναι οι συνεργάτες προπονητές. Με το τέλος του 1ου γύρου, πρώτοι προπονητές είναι οι Νικόλας Παπαδόπουλος (ΑΠΟΕΛ) και Νικόλας Παπαδόπουλος (ΑΕΚ) και θα έχουν για βοηθούς τους Χρίστο Στυλιανίδη (ΚΕΡΑΥΝΟΣ Στροβόλου) και Χριστόφορο Λειβαδιώτη (ΕΘΑ). Με το τέλος της ψηφοφορίας του κοινού, οι προπονητές θα επιλέξουν τους τελευταίους τέσσερις παίκτες της ομάδας «Rest of the World» και τρεις παίκτες για την ομάδα «Europe». Ο τελευταίος καλαθοσφαιριστής για την ομάδα των Κυπρίων και Ευρωπαίων θα προέλθει από το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας και θα τον αναδείξουν, με την ψήφο τους, οι προπονητές των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:14

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.