Στο Στρόβολο η μεγάλη μάχη.

Κεραυνός και Απόλλων ψάχνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ απλώς θα το τσεκάρει.

 

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης (17/12/14) η προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας, με το μεγάλο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Κώστας Παπαέλληνας» του Στροβόλου, όπου ο Κεραυνός και ο Απόλλων θα δώσουν τη μάχη της πρόκρισης, με τους «κυανόλευκους» να κουβαλούν 6 πόντους διαφορά από τη νίκη τους με 85-79 στη Λεμεσό. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς υπάρχει το μεγάλο φαβορί, με τους 44 πόντους διαφορά του πρώτου αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ απλώς πάει στη Λεμεσό για να τσεκάρει το εισιτήριο της τετράδας, κόντρα στην Αναγέννηση Γερμασόγειας.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στο Στρόβολο μεταξύ του Κεραυνού και του Απόλλωνα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι κάτοχοι του τίτλου εξασφάλισαν προβάδισμα 6 πόντων με το 85-79 του πρώτου αγώνα στη Λεμεσό, στηριζόμενοι στο εντυπωσιακό ποσοστό τους στα τρίποντα, έχοντας 14/22! Στο «Κώστας Παπαέλληνας» οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν την ανατροπή, αξιοποιώντας το δικό τους περιβάλλον και πλέον ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να υπερασπιστούν επιτυχώς αυτούς τους 6 πόντους και να σφραγίσουν την είσοδό τους στα ημιτελικά. Αναμένεται μεγάλη αναμέτρηση για την εξασφάλιση της πρόκρισης, με τους προπονητές να φτιάχνουν το δικό τους πλάνο επικράτησης, αισιοδοξώντας πως οι καλαθοσφαιριστές τους θα βρεθούν σε καλή βραδιά.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Λεμεσό και στην «Απόλλων Αρίνα» απλώς για να σφραγίσει την πρόκρισή του στην τετράδα, αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας απέναντι στην Αναγέννηση Γερμασόγειας, η οποία θα παλέψει φιλότιμα για ένα καλό σκορ και να μαζέψει εμπειρίες για καλύτερη πορεία στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β΄ Κατηγορίας. Στον πρώτο αγώνα του «Λευκοθέου» οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν με 85-41 και θέλουν να κάνουν μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Πετρολίνα ΑΕΚ στη Λάρνακα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17/12/14)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ  19:00

Πρώτο παιχνίδι: 79-85

Γήπεδο: Κώστας Παπαέλληνας

Διαιτητές: Χαράλαμπος Σάντος, Ηλίας Κουνελλές, Μάριος Αθανασίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΠΟΕΛ  19:30

Πρώτο παιχνίδι: 41-85

Γήπεδο: Απόλλων Αρίνα

Διαιτητές: Μιχάλης Στυλιανού, Γιώργος Γεωργίου, Στέφανος Στυλιανού.

ΠΗΓΗ: ΚΟΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 10:22

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Οι Χούθι ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση εναντίον βρετανικού πετρελαιοφόρου
05:46
Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας
05:44
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.