Η Επιτροπή Υψηλής Επίδοσης και Ταλέντων στους χώρους προπόνησης των αθλητών

Μια σημαντική της απόφαση υλοποίησε η Επιτροπή Υψηλής Επίδοσης και Ταλέντων.

Ήρθε πιο κοντά στους αθλητές που ανήκουν στον εν λόγω σχεδιασμό και συγκεκριμένα στο χώρο προπόνηση τους και εξέτασε θέματα που τους απασχολούν. Οι συναντήσεις έγιναν στο στάδιο στίβου του ΓΣΠ, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας και στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Λεμεσού, την Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Δεκεμβρίου 2014.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Άντρη Σιάλου με τον αρμόδιο λειτουργό του ΚΟΑ Δρ. Κώστα Σολωμού και την επιθεωρήτρια του σχεδιασμού κ. Πετρούλα Χαριλάου είδαν από κοντά τους χώρους προπόνηση τους και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πρωτοκλασάτοι αθλητές του Κυπριακού Αθλητισμού. Συζήτησαν επίσης προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές με σκοπό να καταβληθεί προσπάθεια για επίλυση τους, ενώ έγιναν και εισηγήσεις βελτίωσης του Σχεδιασμού. Σκοπός των συναντήσεων και ο διάλογος με τους ίδιους τους αθλητές και τους προπονητές τους, είναι η αρτιότερη προετοιμασία και στήριξη τους.

Οι αθλητές εξέφρασαν και τη χαρά, αλλά και την ικανοποίηση τους που ο ΚΟΑ μέσω της Επιτροπής απέδειξε έμπρακτα την έννοια και το ενδιαφέρον του Οργανισμού για την αγωνιστική τους προετοιμασία και δραστηριότητα, καθώς και για τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν.

-Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους αθλητές στίβου οι οποίοι προπονούνται στο ΓΣΠ. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι αθλητές Ελένη Αρτυματά, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Νεκταρία Παναγή και Απόστολος Παρέλης, καθώς και οι προπονητές τους Αντώνης Γιαννουλάκης και Γιώργος Σκέντερ.

-Την ίδια μέρα η Επιτροπή επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας και συναντήθηκε με τους Σκοπευτές που είναι ενταγμένοι στους Σχεδιασμούς Υψηλής Επίδοσης και Ταλέντων, Γιώργος Αχιλλέως, Αντρέας Χάσικος, Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Αντρέου, Αντώνης Αντρέου, Τάσος Χαπέσιης, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Γιώργος Καζάκος, Σωτήρη Αντωνίου και Νικόλα Βασιλείου.

-Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Λεμεσού με τους Ιστιοπλόους Παύλο Κοντίδη και Αντρέα Καριόλου στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Λεμεσού. Ενόψει του γεγονότος ότι και οι δύο αθλητές εξασφάλισαν πρόκριση για την Ολυμπιάδα του 2016, η Πρόεδρος της Επιτροπής, τους ενημέρωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για εξεύρεση κονδυλίου για περαιτέρω στήριξη τους, όπως η πραγματοποίηση εξειδικευμένων προετοιμασιών στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Τελευταιες Ειδησεις

05 Μαρτίου
Καρμιώτισσα - ΕΝΠ 4-2
20:43
Ανακοινώθηκαν 273 νέα περιστατικά COVID-19 την Παρασκευή, 111 οι νοσηλευόμενοι
19:48
Εμμένει στα δυο κράτη ο Τατάρ, επαναλαμβάνοντας την θέση του ότι η ομοσπονδία έχει κορεσθεί
19:27
Σε 64 σημεία μπορείτε να εξεταστείτε αύριο, διευρυμένο ωράριο σε 17 σημεία
17:45
Ασθενής σεισμική δόνηση στην Κύπρο
17:42
Έκκληση Πάπα Φραγκίσκου να σιγήσουν τα όπλα
17:36
Ο νέος κορωνοϊός δεν ανιχνεύεται στο ανθρώπινο σπέρμα, αναφέρει έρευνα
17:30
Βοήθεια από άλλες χώρες για νοσηλεία ασθενών με covid ζητά η Τσεχία
17:25
Προετοιμασία για το "ψηφιακό πράσινο πάσο” ζητά η πρόεδρος της Κομισιόν
17:15
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Στις 17 Μαρτίου η υιοθέτηση της πρότασης για το «Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό»
16:55
Επίσκεψη στο νέο περιφερειακό σταθμό Πισσουρίου,πραγματοποίησε η υπουργός Δικαιοσύνης
16:53
«Ντροπιαστική» εικόνα αποκόμισε η Επιτροπή Περιβάλλοντος από δεξαμενές χοιρολυμάτων στην Κάτω Μονή
16:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand