Άρση Βαρών: Σεμινάριο από Ρώσο παγκοσμιονίκη στην Κύπρο

Ένας από τους γνωστότερους και πιο αναγνωρισμένους αρσιβαρίστες ανά το παγκόσμιο, ο Ρώσος Ντιμίτρι Κλοκόφ θα επισκεφτεί την Κύπρο για ένα και μοναδικό σεμινάριο περί Ολυμπιακής Άρσης Βαρών με πρωτοβουλία του CrossFitFactory στην Έγκωμη.

Όσοι θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του CrossFitFactory θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά μιας εκ των πιο επιτυχημένων σχολών Άρσης Βαρών.

Πιο συγκεκριμένα το διάρκειας 10 ωρών σεμινάριο θα περιλαμβάνει τα εξής: Επίδειξη της προπόνησης, Αρασέ, Επολέ ζετέ, διορθωτικές ασκήσεις, συμπληρωματικές ασκήσεις, συζήτηση γύρω από την αθλητική διατροφή, τα αθλητικά συμπληρώματα, τον προγραμματισμό και άλλες ερωτήσεις.Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε προπονητές όσο και σε αθλητές Άρσης Βαρών και CrossFit, καθώς και του αγωνιστικού αθλητισμού και γενικά σε όσους η προπόνηση τους περιλαμβάνει αυτές τις τόσο πολύπλοκες αλλά χρήσιμες ασκήσεις.

Το σεμινάριο είναι προγραμματισμένο για το Σαββάτο 6 Δεκεμβρίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο CrossFitFactory στην Έγκωμη – Λευκωσία στις 08:45 π.μ.Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το σεμινάριο τηλεφωνήστε στο 99-919512 ή στο 99-882728 ή στην σελίδα του CrossFitFactory στο Facebook (https://www.facebook.com/crossfitengomifactory). Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρείτε σειρά προτεραιότητας.

Σύντομο βιογραφικό:Ο Ντιμίτρι Κλοκόφ είναι Ρώσος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Άρσης Βαρών στη κατηγορία των 105 kg με ύψος 1.82 cm.Έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Παγκόσμιο του 2005 με σύνολο 419 kg.Έχει πάρα πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό του σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε πολλές άλλες συναντήσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Τελευταιες Ειδησεις

07 Μαρτίου
Πέτρος Καραγιάννης: Από τις εξελίξεις θα εξαρτηθούν οι αποφάσεις
13:05
Βίκτωρας Παπαδόπουλος:Η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν συζητά τίποτε άλλο ως λύση στο Κυπριακό, πέραν της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα
12:57
Ο ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
12:38
ΤΟ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΕ
12:35
Παραδίδεται αύριο το πρωί στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος Άντρη Ελευθερίου.
11:14
Ξεκίνησαν γυρίσματα στην Κύπρο της ταινίας «The Ghosts of Monday» με πρωταγωνιστή τον Julian Sands
11:09
ΟΣΙΚΑ :Αν τηρηθούν τα πρωτόκολλα δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω εστιατορίων
11:02
Μαθητές: Μόνο με rapid test μπορούν να προσέρχονται από αύριο στα σχολεία
10:56
Νουρής : Συντονισμός με Αθήνα για μεταναστευτικό
10:07
Γερμανία: Τρόφιμοι οίκων ευγηρίας σχεδόν τα μισά από τα θύματα της πανδημίας
09:52
Γερμανία: 71.900 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19, πάνω από 2,5 εκατομμύρια κρούσματα του νέου κορονοϊο
09:49
Νότια Κορέα: Πάνω από 400 κρούσματα του νέου κορονοϊού, δύο θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 σε 24 ώρες
09:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand