ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΔΕΝ (Χ)ΑΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 1-1

Ισόπαλος 1-1 τελείωσε ο αγώνας ανάμεσα στην Αγία Νάπα και τη Νέα Σαλαμίνα, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα δεν βρίσκει καμία ομάδα ικανοποιημένοι, αφού αμφότερες στόχευαν στη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι του Νεόφυτου Λάρκου, οι οποίοι έμειναν για 5ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τον Λαμπρόπουλο. Λίγο αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ όταν ο Λεόν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά από φάουλ.

Από την άλλη η Αγία Νάπα, ήταν μεν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δυσκολευόταν είτε στην τελική πάσα, είτε στην τελική προσπάθεια. Στο 73ο λεπτό, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, όταν ο Κυριάκου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Νέα Σαλαμίνα με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα. Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Κοκολούδια.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
11:35
Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του
11:20
Σήμερα η τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
10:50
Σύλληψη 42χρονου δεσμοφύλακα για υπόθεση ναρκωτικών στις φυλακές
10:44
Κλείνει στις 2 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους νεοσύλλεκτους
09:46
Στο Λονδίνο σήμερα ο Πρόεδρος για προώθηση επενδύσεων στην Κύπρο
09:34
Εκτεταμένες ζημιές σε 12 αυτοκίνητα από πυρκαγιά στο Καϊμακλί
09:10
Πέραν των 3.500 ενστάσεων μετά την ανάρτηση του εκλογικού καταλόγου
09:00
Αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
08:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Tρίτη 16 Απριλίου 2024
06:40
Κύπρος: Αυξανεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
06:31
ΔΟΑΕ: Πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα στη Ζαπορίζια
06:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.