ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Με 20 χιλιάδες στο πλευρό του, το ΑΠΟΕΛ, κόντρα στη θρυλική Μπαρσελόνα του Μέσι

Ο Λέο Μέσι και ο υπόλοιπος γαλαξίας αστέρων, στο "χορτάρι" του ΓΣΠ, σε μια μεγάλη βραδυά. Η θρυλική και πανίσχυρη Μπαρτσελόνα, αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45 cytavision, ραδιοφωνικά από το τρίτο του ΡΙΚ).

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι για το μέγιστο βαθμό δυσκολίας της αποψινής σπουδαίας αναμέτρησης, είναι σαφώς προσγειωμένοι, ωστόσο και πεποισμένοι να καταθέσουν ψυχή, με στόχο την υπέρβαση. Αλλωστε και στο "Καμπ Νοου" κοίταξαν στα μάτια την Μπάρσα, ως εκ τούτου με πάθος, ενθουσιασμό και με την συμπαράσταση 20 χιλιάδων φιλάθλων θα επιδιώξουν να το πράξουν και σήμερα. Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος οδηγεί με μαεστρία το ΑΠΟΕΛ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έστειλε το σύνθημα, ενόψει της αποψινής μεγάλης "μάχης". "Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου, απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο θα θυσιαστούμε στο γήπεδο για το καλύτερο". Δύσκολο παιχνίδι, με καλό το ΑΠΟΕΛ στον μεσοαμυντικό χώρο, αναμένει ο τεχνικός της Μπάρσα, Λουίς Ενρίκε. Ο Μέσι ήρθε στην Κύπρο, ως ο κάτοχος του ρεκόρ του 1ου σκόρερ όλων των εποχών στην Ισπανία με 253 γκολ, καθώς και ως πρώτος σκόρερ μαζί με τον "θρυλικό" Ραούλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 71 τέρματα, θέλει απόψε να τον ξεπεράσει. Πάντως στην Βαρκελώνη δε κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πάρντο και αυτό ευελπιστούτε ότι θα συμβεί και απόψε. Οσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Δώνη, το ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί με Πάρντο στα γκολπόστ, Αντωνιάδη, Καρλάο, Αμορίν, Σέρτζιο στην άμυνα. Βινίσιους και Μοραϊς στον άξονα, Αλωνεύτης, Γκόμεζ στα "φτερά", Μαντούκα και Σέρινταν επιθετικό δίδυμο. "Παίζει" και σενάριο να μήν ξεκινήσει ο Βινίσιους, λόγω τραυματισμού, οπότε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα μεταφερθεί ο Γκόμεζ στα χαφ, ως παρτενέρ του Μοραϊς και θα πάρει φανέλα βασικού ο Εφραίμ. Με Τερ Στέγκεν, Αντριάνο, Αλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Ραφίνια, Μασεράνο, Ράκιτιτς, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες, θα παραταχθεί η Μπάρσα. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι. Στο άλλο αποψινό ματς του σου ομίλου, η ΠΣΖ υποδέχεται τον Αγιαξ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. ΠΣΖ  10        6-3

2. ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ 9   8-4

3. ΑΓΙΑΞ  2       3-7

4. ΑΠΟΕΛ  1       1-4

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Ονούφριος Κουλλά: "Σοβαρό ατόπημα" η στήριξη σε υποψηφίους του ΕΛΑΜ
09:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.