ΔΩΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Αποκαλυπτικός ο "αιώνιος Ομονοιάτης" μίλησε για όλα στο ΡΙΚ

Αποκαλυπτικός και μιλώντας από καρδιάς, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, καθήλωσε στην ψεσινή παρουσία του στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα».

Οσον αφορά την οικονομική πτυχή παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, σε οριακό σημείο, αναφέρθηκε στα "εγκληματικά" λάθη της 4ετίας 2008, στις "Χαλεπιανές", στον άδικο αποκλεισμό από την Ντιναμό και τις δηλώσεις Μάριου Λευκαρίτη, αλλά και στην προοπτική της φετινής Ομόνοιας, η οποία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων θα πορευτεί όπως είπε με Κώστα Καϊάφα.    «Είμαστε σε οριακό σημείο. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και δεν έπρεπε να παίρνουν αέρα τα μυαλά μας. Όχι μόνο ο υπεύθυνος της ομάδας, αλλά και εκείνοι που μπορούσαν να σταματήσουν αυτήν την τάση. Ουδέποτε ως Ομόνοια είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο», τόνισε ο πρόεδρος των πρασίνων, ο οποίος παραδέχθηκε ότι εμφανίζονται συνεχώς νέα χρέη, κυρίως από μάνατζερ ποδοσφαιριστών που έφυγαν.

 Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τόνισε: «Πολιτική μας είναι να προωθούνται οι νεαροί Κύπριοι. Το έχουμε θέσει ήδη στην τεχνική ηγεσία». Κάθετος ο Δώρος Σεραφείμ, όσον αφορά τον Κώστα Καϊάφα: «Είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν εξαρτάται μόνο από τον προπονητή, αλλά και από την απόδοση των παικτών. Στηρίζουμε τον προπονητή. Η Ομόνοια δεν αλλάζει προπονητή».

 Ποια η εκτιμησή του για την έως τώρα πορεία της Ομόνοιας ;  «Όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη έκαναν κοιλιά. Εμείς ως Ομόνοια το πληρώσαμε  περισσότερο. Έχουμε και παράπονα με τη διαιτησία, ασφαλώς και θα μπορούσαμε για μεγαλύτερη συγκομιδή».

Για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ Μάριου Λευκαρίτη για τον αγώνα με τη Ντιναμό. Και συγκεκριμένα η φράση… «τι ήθελε η Ομόνοια να τη βοηθήσουμε»; «Ναι με ενόχλησε αυτό που είπε».

 «Σπουδαίος παίκτης. Η Ομόνοια ποτέ δεν είχε πρόβλημα σέντερ φορ, η αναφορά του στον Μίκαελ Ποτέ».  

Σύμφωνα με τον Δώρο Σεραφείμ, το χρέος είναι λιγότερο από όσο ήταν το Μάιο" (τότε λέχθηκε ότι ήταν 15 εκατομμύρια), πρωτάθλημα για την Ομόνοια είναι η οικονομική σωτηρία. «στόχος, πρώτη φορά το λέμε, είναι η Ευρώπη».

Χαλεπιανές: «Θα ήταν η σωτηρία μας αλλά έχουν γίνει πολλά λάθη την περίοδο 2008-2012. Δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα με τους παίκτες που έφυγαν. Eχουν αγγίξει και τις «Χαλεπιανές». Δυστυχώς»

 Για την εταιρεία: «Το έχουμε αποκλείσει. Είδαμε και τις άλλες ομάδες που το έκαναν και είχαν σκαμπανεβάσματα».

Μέλη: «Έχουμε τα περισσότερα μέλη από όλα τα σωματεία».

ΘΥΡΑ 9: «Δεν έχουμε τίποτα με τη ΘΥΡΑ 9. Όσοι υποστηρίζουν την Ομόνοια να τηυ υποστηρίζουν με τα καλά και τα κακά. Όταν όμως βγαίνουν στην κερκίδα οι οιοιδήποτε οπαδοί (αναφέρομαι σε όλους τους οπαδούς) και δημιουργούν οικονομικό πρόβλημα στο σωματείο, δεν συμφωνούμε».  

Αν είναι αυταρχικός: «Ρωτείστε όσους συνεργάζονται μαζί μου να σας απαντήσουν. Όταν διοικείς ένα σωματείο όπως την Ομόνοια δεν μπορείς να ικανοποιείς τους πάντες». 

Για το οίκημα: «Τελευταία επιλογή. Αν κάποιου κινδυνεύει η οικογένεια του, δεν θα πουλήσει το σπίτι του για να τη σώσει»;  

Για το ότι η Ομόνοια δεν είναι φόβητρο:«Δεν το δέχομαι. Θα το δείτε στο ντέρμπι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ».  

Πολύ περισσότερα, κυρίως για το οικονομικό , αναμένεται να λεχθούν σήμερα από τον πρόεδρο, στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει η Ομόνοια στις 11.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (5)
21:26
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ; (4)
21:25
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ (3)
21:24
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (2)
21:23
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (1)
21:19
37η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογική Συμπεριφορά
21:13
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο σημερινός Χίτλερ
20:31
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.