Δώνης: Πρέπει να είμαστε κομπιούτερ...

Πρέπει να είμαστε κομπιούτερ., είπεο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη τύπου, για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελώνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιον Λίγκ.

 

Χρειαζόμαστε απόλυτη πειθαρχία και προσήλωση για να μπορέσουμε να κοντράρουμε την καλύτερη ίσως ομάδα στον κόσμο.

Είναι μια σπάνια εμπειρία να παίζεις με την Μπαρτσελώνα στο ΓΣΠ, είπε αρχικά ο Ελλαδίτγης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι η χαρά του Τσάμπιονς Λίγκ. Ξέρουμε τις δυσκολίες τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε, τις βρήκαμε και στο Κάμπ Νού.

Σε ερώτηση που έγινε για τις διαφορές συγκρίνοντας το αυριανό παιχνίδι με αυτό της πρεμιέρας στη Βαρκελώνη, ο Γιώργος Δώνης είπε:

Είναι διαφορετικό. Είναι μερικές διαφοροποιήσεις από την πλευρά της Μπαρτσελώνα όπως για παραδειγμα ο Σουάρεζ. Θεωρώ ότι η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι ίδια και εντός και εκτός έδρας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίχτες και είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσουμε το πλάνο μας πειθαρχημένα και να λειτουργήσουμε ως κομπιούτερ. Να προσπαθήσουμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, όπως έγινε και με την Παρί, είπε ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Παρόν στη συνέντευξη τύπου και ο Διονύσης Χιώτης. Ο Δώνης Ρωτήθηκε αν η παρουσία του υπονοεί συμμετοχή στην ενδεκάδα.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έδωσε διπλωματική απάντηση. Δεν μπορούν στη συνέντευξη τύπου να είναι όλοι. Ο Σάκης είναι έμπειρος παίχτης και μας έχει δώσει πολλά, αλλά θα ξαναπώ, πως πρώτοι την ενδεκάδα την μαθαίνουν οι παίχτες και όχι εσείς οι δημοσιογράφοι, ούτε ο κόσμος.

Ερωτηθείς για τον Βινίσιους, ο Γιώργος Δώνης είπε ότι όσοι είναι στη 18άδα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.