Μεγάλο «διπλό» για τον Ερμή, 3-2 την ΑΕΛ

Με τη νίκη «δραπέτευσε» ο Ερμής από το Τσίρειο, επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-2. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου, έφτασε σε μία σπουδαία από κάθε άποψης νίκη, με την ΑΕΛ μένει αρκετά πίσω από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντανιελζίνιο έβαλε τους γαλαζοκίτρινους μπροστά στο σκορ. Η απάντηση από την ομάδα της Αραδίππου ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με τον Ιμπραϊμι. Αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία α πάρουν εκ νέου προβάδισμα, όταν η προσπάθεια του Σιέλη σταμάτησε στο δοκάρι. Δεν έφτανε αυτό, στο 20ο λεπτό, ο Ερμής έφτασε στην ανατροπή με τον Ονίλο. Στην συνέχεια η ΑΕΛ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ανέβασε στροφές και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει το ζητούμενο. Καλές στιγμές στο διάστημα αυτό είχε και ο Ερμής, ο οποίος θα μπορούσε να πάρει αέρα δύο τερμάτων. Τελικά πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια είχαμε την ισοφάριση από πλευράς ΑΕΛ. Στο 44ο λεπτό ο Μουσταφά ανέτρεψε εντός περιοχής τον Εντμάρ, με τον Μπεμπέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Στο 57ο λεπτό είχαμε ανατροπή δεδομένων, με την ΑΕΛ να μένει δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυριάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες του Ερμή, εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους και στο 66ο πήραν προβάδισμα και πάλι με τον Ονίλο.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να αποδράσουν με τη νίκη. Ο Ερμής έφτασε τους 11 βαθμούς και πλησίασε την πρώτη εξάδα, ενώ η ΑΕΛ έμεινε 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Μετά την εξέλιξη αυτή, δεν αποκλείεται να προκύψει και θέμα Ιβάιλο Πέτεφ, αφού στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, η ΑΕΛ μετρά μία νίκη δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:12

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.