Εθνικής Ελπίδων: Φιλική νίκη με 3-1 επί της Τσεχίας

Φιλική νίκη της Κύπρου επί της Τσεχίας με 3-1 και κατάκτηση της 3ης θέσης  στο Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Ελπίδων.

Σε απογευματινό αγώνα που έγινε στο Παφιακό Στάδιο η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων επικράτησε με 3-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Κρίστης Ανδρέου (2) και Φύτος Κυριάκου.

Παρά το γεγονός ότι οι Τσέχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με πιο επιθετικούς ρυθμούς, οι διεθνείς μας κατάφεραν να αντιδράσουν γρήγορα.

Με πολύ μεγάλη διάθεση, καλή αμυντική οργάνωση  και αποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα, πανηγύρισαν τη φιλική νίκη που τους χάρισε την τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής όπως και στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Σουηδία, έδωσε και σήμερα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

 
Στο πρώτο ημίχρονο η Κύπρος προηγήθηκε με 1-0 από γκολ του Κρίστη Ανδρέου.
 
Στο 16’ μετά από μακρινή μπαλιά του Αδάμου Ανδρέου ο Κρίστης κέρδισε τη μπάλα και με διπλή προσπάθεια την έστειλε στα δίκτυα της Τσεχίας (1-0). 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς μας κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ με τους Φύτο Κυριάκου (78') και Κρίστη Ανδρέου (85').

Η Τσεχία μείωσε στο 88' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μάσεκ.

«Ελπίζω να διοργανωθούν και στο μέλλον παρόμοια τουρνουά στην Κύπρο και για την Εθνική Ελπίδων αλλά και για τις πιο μικρές μας ομάδες. Αντιμετωπίζοντας δυνατές ομάδες και πιο ψηλού επιπέδου, το όφελος είναι μεγάλο  για τους ποδοσφαιριστές μας.
 
Έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια και στους δύο αγώνες που δώσαμε και είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μας. Το γεγονός ότι σήμερα καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη δεν αλλάζει κάτι.
 
Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με τη Σουηδία, έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Λούκας Χατζηλούκας.
 
Η Εθνική μας στο 3-1 επί τους Τσέχους αγωνίστηκε με τους Κ. Παναγή (59' Τζιακουρής), Π. Κονομή (46’ Μουχτάρης), Τζιάμα, Α. Κυριάκου (75' Κέζος), Α. Παναγιώτου (75' Σ. Παναγιώτου), Γουίλερ (46’ Θ. Ιωάννου), Κρ. Ανδρέου, Μ. Αντωνίου, Κοσμά, Αδ. Ανδρέου (59' Σαμμούτης), Κουμής (59' Φ. Κυριάκου).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λεόντιος Τράττος με βοηθούς διαιτητές τους Μιχάλη Σωτηρίου και Αριστείδη Χρίστου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Θωμάς Μούσκος.
 
Στην έναρξη της περασμένης Παρασκευής η Εθνική μας ηττήθηκε από τη Σουηδία στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3, ενώ η Τσεχία ηττήθηκε από την Αυστρία με 4-2.
 
Αυστρία – Σουηδία
Στις 19:00 στο Παφιακό θα διεξαχθεί σήμερα επίσης ο αγώνας της Αυστρίας με τη Σουηδία για τον τελικό της διοργάνωσης. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 10:51

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.