Έκτακτη γενική συνέλευση ΚΟΚ

To Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με απόφαση του ημερομηνίας 13 Νοεμβρίου 2014 και βάση των σχετικών προνοιών του Καταστατικού, αποφάσισε όπως η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΚ πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18.00, στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου (Αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι»).

Το πρόγραμμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, έχει ως ακολούθως:

1. Εκλογή Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για το υπόλοιπο της θητείας 2014-2018

Οι υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως (κατόπιν σχετικής αποδείξεως) εις την γραμματεία της Ομοσπονδίας, το αργότερο μέχρι την 6ην Δεκεμβρίου 2014 και θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τα εξής:

(Ι). Από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή του Δ.Σ. ενός Σωματείου μέλους της Κ.Ο.Κ. (το οποίο εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Συνέλευση βάσει του άρθρου 13 του Καταστατικού της ΚΟΚ) και στην οποίαν να αναφέρεται ότι το εν λόγω Σωματείο ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ την υποψηφιότητα του ενδιαφερομένου υποψηφίου και

(ΙΙ). Από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή του Δ.Σ. δεύτερου Σωματείου μέλους της Κ.Ο.Κ. (το οποίον και πάλιν εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Συνέλευση βάσει του άρθρου 13 του Καταστατικού της ΚΟΚ) και στην οποία θα αναφέρεται ότι το Δ.Σ. του εν λόγω Σωματείου ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ την υποψηφιότητα του ενδιαφερομένου υποψηφίου Προέδρου. Τόσον η γραπτή υποβολή του υποψηφίου όσον και οι συνοδευτικές επιστολές των δύο Σωματείων (πρόταση και υποστήριξη ) θα πρέπει με τη λήψη τους (εντός της τακτής χρονικής περιόδου) από την γραμματεία της Κ.Ο.Κ. να σφραγίζονται, να υπογράφονται και να αναρτώνται στην πινακίδα ανακοινώσεων της Ομοσπονδίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

05 Οκτωβρίου
Απορρίπτουν οι δεσμοφύλακες την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, όμως αναστέλλουν την απεργία
22:02
Foreign Office: Δεν αμφισβητείται η κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου
21:49
Τίτλοι Ειδήσεων - Τετάρτη 5 Οκτωβρίου
21:46
Με διάταγμα Πούτιν υπό ρωσική «ομοσπονδιακή ιδιοκτησία» ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια
21:31
Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα έτοιμη να υπερασπιστεί την κυριαρχία της και τα κυριαχικά της δικαιώματα (Βίντεο)
21:15
Αβέρωφ Νεοφύτου, Αντρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης απόψε στις δέκα στο ΡΙΚ1
21:00
OPEC+: Μείωση της ημερήσιας παραγωγής κατά 2 εκατ. βαρέλια – Την ανιούσα έλαβαν οι τιμές του πετρελαίου
20:47
Ο Πούτιν έκανε τον Καντίροφ υποστράτηγο – Φήμες ότι τον προορίζει για υπουργό Άμυνας
20:26
Πρόεδρος Κομισιόν: Μόνο μια κοινή ευρωπαϊκή απάντηση μπορεί να μειώσει το ενεργειακό κόστος
20:05
Τρόποι εμβάθυνσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας στη συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου - Αυστρίας (Βίντεο)
19:40
Τα εθνικά θέματα της Κύπρου καθώς και τις τουρκικές προκλήσεις θα εγείρει ο ΠτΔ σε δύο σημαντικές ευρωπαϊκές συνόδους στην Πράγα
19:20
Ανησυχία και προβληματισμό εκφράζει η Λευκωσία για τις δηλώσεις στα κατεχόμενα γιά Αμμόχωστο και Ουνφικυπ. Θα γίνουν τα απαραίτητα διαβήματα (Βίντεο)
19:07
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand