Ομόνοια: Ως δυνατοί "καπετάνιοι" οι διοικούντες ξεπέρασαν και αυτή τη φορτούνα για το "πράσινο καράβι"

Οχι μόνο δεν "εγκαταλείπουν το καράβι", αλλά σαν καλοί καπετάνιοι οι διοικούντες την Ομόνοια, γλύτωσαν εκ νέου το σωματείο από περιπέτειες, και ενώ προέβαλε ως δαμόκλειος σπάθη,όσο ποτέ άλλοτε, ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, που θα αποτελούσε "μαύρη κηλίδα" στην ένδοξη ιστορία της.

Η διοίκηση Δώρου Σεραφείμ υπερέβαλε ευατόν, χωρίς ίχνος υπερβολής και με την βοήθεια των χορηγών της τα κατάφερα και αυτή τη φορά.
Κατέβαλε σήμερα 150 χιλιάδες ευρώ για τις οφειλές του σωματείου στο κράτος για το 2014, αλλά και ακόμη 60, για τη δόση της περιόδου 2007-2013, ως εκ τούτου, η Ομόνοια παρέδωσε ολοκληρωμένο τον φάκελο και θα περάσει επιτυχώς τον έλεγχο για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου.
Συνολικά οι "πράσινοι" οφείλουν περίπου 6 εκατομμύρια ευρλω στο κράτος.
Σε μία άλλη εξέλιξη, η εφορία ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με επικεφαλής τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Άγη Ιακωβίδη, επισκέφθηκε χθες το "Ηλίας Πούλλος" και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 Ο κύριος Ιακωβίδης τόνισε εκ νέου στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από όσα τεκτένονται και που ασφαλώς ταλανίζουν το σωματείο, ώστε να τα δώσουν όλα για να επανέλθει άμεσα η ομάδα στις νίκες.
Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζεται το πρόγραμμα "φωτιά", πρώτα με ΑΕΛ και μετά το ελ κλάσικο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και μέσω αυτών των αγώνων με το μέγιστο βαθμό δυσκολίας, οι παίκτες καλούνται να δείξουν χαρακτήρα.
Ολοι προσβλέπουν ότι θα "μιλήσει" επιτέλους ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών, προς τέρψιν του συνόλου, κάτι που ασφαλώς θα έχει πολλαπλά ωφέλη, αφού το οικονομικό που "καίει" είναι άκρως συνηφασμένο με το αγωνιστικό και μόνο με επιτυχίες ο κόσμος θα παραμείνει κοντά.
" Ανεβάστε ρυθμούς και απόδοση, σας πιστεύουμε, δείξτε αυτά που μπορείτε, ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να υλοποιήσει τον κύριο στόχο εξόδου στην Ευρώπη", το χαρακτηριστικό μήνυμα του κ.Ιακωβίδη.

Για να παραμείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ομάδα του Κώστα Καϊαφα, έχει προγραμματιστεί αύριο, φιλικό, κεκλεισμένων των θυρών στο "Ηλίας Πούλλος", στις 10 και 30 των θυρών.
Πλην του Σετρζίνιο, που υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία και των διεθνών, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.