Το Μεξικό με Βέλα, 3-2 την Ολλανδία στο Αμστερνταμ

Μετά από συναρπαστικό ματς με χορταστικό θέαμα, το Μεξικό πανηγύρισε τη φιλική νίκη με 3-2 επί της Ολλανδίας μέσα στο Αμστερνταμ.

Με "κέρβερο" ξανά τον σπουδαίο τερματοφύλακα Οτσόα και κτυπώντας στις αδυναμίες της Ολλανδικής άμυνας, η ομάδα του Ερέρα έφθασε στη νίκη. Το Μεξικό «πάγωσε» το Άμστερνταμ με τον Κάρλος Βέλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Παρά την άμεση αντίδραση και τη μέλη πίεση της Ολλανδίας, οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια. Ο Γουέσλι Σνάιντερ με το "καλημέρα" του 2ου ημιχρόνου, στο 49, έλυσε το γόρδιο δεσμό με άπιαστο σιουτ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ωστόσο οι παίκτες του Ερέρα επανήλθαν και πήραν εκ νέου προβάδισμα, με δεύτερο γκολ από τον Βέλα αυτή τη φορά στο 62'. Η άμυνα της Ολλανδίας, έγινε ευάλωτη λόγω του γεγονότος ότι έβγαλαν πολλούς παίκτες μπροστά για να ισοφαρίσουν και το πλήρωσαν. Το Μεξικό πέτυχε το 3-1 με τον Τσιτσαρίτο, στο 69, γέρνοντας την πλάστιγγα του αγώνα προς το μέρος τους. Οι «οράνιε» αν και μείωσαν σχετικά νωρίας στο 74ο λεπτό με σουτ του Μπλιντ έξω από την περιοχή,  δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Βασικός για την ομάδα του Γκους Χίντινγκ αγωνίστηκε ο Ιμπραΐμ Αφελάι του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις: Ολλανδία (Γκ.Χίντινγκ): Κρουλ, Φλάαρ (24’ Ντε Φράι), Φέλτμαν, Φαν Ριν, Βίλεμς, Ρόμπεν, Σνάιντερ (82' Φερ), Αφελάι (67' Βαϊνάλντουμ), Μπλιντ, Χούντελααρ, Ντεπάι (60' Πρόμις) Μεξικό (Μ. Ερέρα): Οτσόα, Γκουαρδάδο, Αγκιλάρ, Αλντρέτε, Αλανίς, Ρέγες, Μ. Ερέρα (61' Κορόνα), Ε. Ερέρα (82' Τζόναθαν Ντος Σάντος), Βάσκες (89' Ροντρίγκες), Βέλα (76' Τζιοβάνι Ντος Σάντος), Τσιτσαρίτο (76' Χιμένες) Διαιτητής: Σ. Μαρτσίνιακ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:12

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.