ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Για το 5/5 ο Ολυμπιακός με Γαλατασαραϊ (21:45) στο ΣΕΦ

Με στόχο να συνχίσει την αλάνθαστη πορεία του, κάνοντας το 5/5 στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός τίθεται απόψε αντιμέτωπος με τη Γαλατασαραϊ στο ΣΕΦ(21:45).

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε ανοδική πορεία, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο τους, και έχουν ασφαλώς τον πρώτο λόγο στην υπόθεση νίκη. Πάντως η δευτεραθλήτρια Τουρκίας είναι αρκετά καλή ομάδα, ο Αταμάν ένας ικανός τεχνικός και προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Μιλώντας στη καθιερωμένη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλυσε πλήρως την αντίπαλο του Ολυμπιακού και έκανε λόγο για άκρως ποιοτικό «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

  Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπογράμμισε:    «Είναι ένα σημαντικό ματς για μας, για αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε φέτος. Έχουμε δύσκολη αποστολή, καθώς η Γαλατά είναι καλή ομάδα. Επιθετική ομάδα με ταλέντο στο σκοράρισμα. Έχει βαθύ ρόστερ, έμπειρους παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που καταστρώνουμε στο παιχνίδι και κυρίως στα αμυντικά μας καθήκοντα. Προτεραιότητα είναι η άμυνα. Υπάρχουν στοιχεία της Γαλατάσαραϊ στα οποία θα πρέπει να δώσουμε έμφαση. Μαζί με το επιτελείο έχουμε καταστρώσει το πλάνο, τον τρόπο ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουμε να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο». Για την παρουσία του αστεριού της τουρκικής ομάδας Κάρλος Αρόγιο: «Ο Αρόγιο είναι ο κινητήριος μοχλός και θα πρέπει να τον περιορίσουμε. Πρέπει να χαλάσουμε το παιχνίδι τους».   Για το πως του φαίνεται η ομάδα: «Εκείνο που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι η προσπάθεια να βάλουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, και στην άμυνα και στην επίθεση. Νούμερο ένα προτεραιότητα, αλλά και σκέψη είναι πως το παιχνίδι ξεκινάει από την άμυνα. Είναι δύσκολο όταν παίζεις τρία ματς σε μία βδομάδα. Δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε. Θα βάλουμε και στοιχεία τακτικής. Αυτά που είδα και θέλω να τονίσω, είναι η προσωπική άμυνα του κάθε παίκτη, αλλά και η ομαδική τακτική το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην άμυνα την αντίπαλη ομάδα. Θέλω να παίξουμε πιο γρήγορα, και στην επίθεση να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία. Θέλουμε πολύ δουλειά στην επίθεση, ε βάσει τα δικά μου δεδομένα. Είναι ένα θέμα οι αυτοματισμοί. Είναι θέμα χρόνου, ώστε να λειτουργούμε σαν σύνολο».  

 Για το αν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ των «ερυθρολεύκων»: «Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, το υλικό είναι πολύ καλό. Θέλουμε να παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα υλικά που έχει η ομάδα μας. Πρέπει όλοι μας να έχουμε πάνω απ’ όλα την ομάδα, να το δείχνουμε όλοι μας. Πρώτος εγώ. Πρέπει να είναι έτοιμος ο καθένας. Πάντα θέλω η ομάδα να παίζει στο μάξιμουμ. Είμαστε μια ομάδα πρωταγωνίστρια και πρέπει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο». Τζάμπολ της αποψινής αναμέτρησης, στις 21:45 στο ΣΕΦ.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:12

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.