Εξελιξεις στην υπόθεση Βέργα - Λήγει το διάταγμα κράτησης

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στην υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων για την οποία τελεί υπό κράτηση ο Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας.

Σε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία, θα αξιολογηθούν όλα τα στοιχεία και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για την υπόθεση.
Θα αποφασιστεί επίσης κατά πόσον θα ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του Δημάρχου Πάφου το οποίο εκπνέει σήμερα.
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών βρίσκεται και το ενδεχόμενο εμπλοκής του Σάββα Βεργα στην υπόθεση διαχωρισμού των οικοπέδων της ΑΡΙΣΤΟ αλλά και η υπόθεση της συναυλίας Ρουβά.
Για την υπόθεση Αρίστο, οι ανακριτές αναμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δημάρχου Πάφου καθώς και τα στοιχεία από το Κτηματολόγιο που αφορούν την ακίνητη περιουσία του.
Οσον αφορά τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Πάφο, τον Αύγουστο, ο δικηγόρος του έλληνα καλλιτέχνη αποκάλυψε ότι υπογράφτηκε συμφωνία με τον δήμαρχο η οποία ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, δεν υπάρχει στον δήμο.
Από τις ερευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις εταιρειών που έδωσαν χρήματα ως χορηγία για την συγκεκριμένη συναυλία χωρίς να λαμβάνουν απόδειξη για τα χρήματα που έδωσαν.

Σύνταξη: Στέλιος Κρέουζος

Επιμέλεια: Νίκος Κέττηρος

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:11

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.