ΑΠΟΕΛ: Εκτός αποστολής ο Στάθης

Λιγόστεψαν τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ, δύο μόλις εικοσιτετράωρα από την αναμέτρηση της Τρίτης στο ΓΣΠ με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λίγκ. Μοράις, Καρλάο, Βινίσιους και Εφραίμ θα είναι παρόντες, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, όχι όμως και ο Αλωνεύτης, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Άλεξ Κωνσταντίνου.

Από την αποστολή που ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, απουσιάζει ο Στάθης Αλωνεύτης και οι ανέτοιμοι Παπάζογλου και Άλεξ Κωνσταντίνου.

 

Την 20αδα αποτελούν οι: Πάρντο, Χιώτης, Μάριο Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Ρίισε, Καρλάο, Αμορίν, Κακά, Μοραϊς, Βινίσιους, Αρτυματάς, Εφραίμ, Αλεξάνδρου, Γκόμεζ, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Σιέρινταν, Ντε Βισέντι, Τζιμπούρ και Σωτηρίου.

Ο Γιώργος Δώνης επέστησε την προσοχή των παιχτών του, τονίζοντας ότι οι απουσίες των Ιμπραήμοβιτς, Μαρκίνιος και Λαβέτσι δεν αποδυναμώνουν τη Γαλλική ομάδα.

Αλλωστε οι Νταβίντ Λουίζ, Σίλβα, Μαντουϊντί και Μότα έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίχτες εγνωσμένης αξίας που κάνουν τη διαφορά, όπως οι Καβάνι, Παστόρε, Μάξουελ και Βεράτι.

Το ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να εκμεταλευτεί τον παράγοντα έδρα, όπου φέτος δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Σε έξι αγώνες, τρείς για το Τσάμπιονς Λίγκ και τρείς για το πρωτάθλημα μετρά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Όπλο του ΑΠΟΕΛ θα είναι για άλλη μια φορά ο κόσμος, που με την παρουσία του, μετατρέπει το ΓΣΠ σε φρούριο.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:11

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.