Αργυρός ο Κοντίδης στο Τσινγκτάο

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοϊας, στην πόλη Τσινγκτάο της Κίνας, ο Παύλος Κοντίδης.

 

Ο Κύπριος αργυρός Ολυμπιονίκης, στη σημερινή διαδρομή των μεταλλίων, όπου έκανε την προσπάθεια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αφού το αργυρό το είχε εξασφαλισμένο από χθές, κατέλαβε τη δέκατη θέση και έτσι διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς που προηγείτο, κατέλαβε την όγδοη θέση και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε ο Αυστραλός Τόμ Μπάρτον.

Καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης στη θαλάσια περιοχή της πόλης Τσινγκτάο, ο Κοντίδης επέδειξε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αυτοσυγκέντρωση και σταθερότητα, στοιχεία που τον βοήθησαν σημαντικά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του αργυρού μεταλλίου.

Με τη νέα του επιτυχία ο Κύπριος πρωταθλητής, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι διαθέτει τεράστιες ικανότητες και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την περίοπτη θέση που κατέχει στην ελίτ της Παγκόσμιας ιστιοπλοίας.

Ο Κοντίδης είχε κατακτήσει και πέρσι το αργυρό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση στην πόλη Τσινγκτάο της Κίνας. Ο πρωταθλητής μας επιστρέφει στην Κύπρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:11

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.