Η συγκίνηση Παπουλλή, ο ενθουσιασμός Σωφρόνη και η απέραντη χαρά των Κακουλλή, Χάμπου στο "Total Green" (vid)

Πανηγυρικό κλίμα για την κυπελλούχο Ομόνοια, στη ψεσινή εκπομπή των "πρασίνων" Total Green, όπου παρέλασαν οι πρωταγωνιστές.

«Όταν με πήρε ο Γρηγόρη με ρώτησε αν μπορώ να πάρω το κύπελλο, του είπα σίγουρα μπορώ, με την βοήθεια των παικτών, υπογράμμισε ο κόουτς του τριφυλλιού, Σωφρόνης Αυγουστή και συνέχισε :

«Όταν κερδίσαμε τον Αποέλ πήραμε αρκετή αυτοπεποίθηση και βοήθησε και στα αποδυτήρια.Όταν παίρνεις τέτοιες νίκες, αρχίζουν οι παίκτες και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω».

Για τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει τη νέα σεζόν:«Πρέπει να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο, να μπορέσουμε να έχουμε ποιότητα. Θα είναι διαφορετικό πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Το μήνυμα προς τον κόσμο: «Γνώριζα ότι για να κερδίσω τον κόσμο έπρεπε να υλοποιήσω τον στόχο του Κυπέλλου. Το πρώτο βήμα έχει γίνει, από εδώ και πέρα θα κρινόμαστε ακόμη περισσότερο. Δεν έχουμε πρόβλημα να δουλέψουμε υπό πίεση και να πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος. Είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να υλοποιήσω».

παπουλης τοταλ.jpeg

Ιδιαίτερα συγκινητική, ήταν η παρουσία του Φώτη Παπουλή, που κρεμάει τα παπούτσια, μετά από εξαιρετική καριέρα :

''Ήταν τεράστιο κίνητρο. Έβλεπα την Ομόνοια όταν ήμουν στον Απόλλωνα, έβλεπα τον κόσμο της και έλεγα δεν γίνεται αυτή η ομάδα να μην κάνει ένα μπαμ, ένα ξέσπασμα. Με αγκάλιασαν και με πίστεψαν από την αρχή. Ο κύριος Μπεργκ ήταν ένας δάσκαλος, με προσέγγισε πολύ ωραία. Προσπαθούσα να προσαρμοστώ στο στυλ του, ήταν πολύ της τακτικής ο Μπεργκ. Υπήρχε φοβερή οργάνωση, ο Λάρκου, ο Μπεργκ, Σίμος και οι συμπαίκτες μου, όλοι».

Η πιο σημαντική στιγμή στην Ομόνοια που θυμάται:«Η στιγμή στο ΑΕΚ Αρένα που περιμέναμε με τα κινητά να τελειώσει το ματς του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό. Ήθελα να το ζήσω, ήταν ένα όνειρο και για μένα αλλά και για την Ομόνοια μετά από τόσα χρόνια. Ήταν κάθε φορά παράσταση για μένα να παίζω μπροστά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο και τον λαό».

«Ήταν γιατρικό για την Ομόνοια, ο Σωφρόνης Αυγουστή», τόνισε ο Φώτης.  

Για τον Απόλλωνα: Ήταν η ομάδα που με έφερε στην Κύπρο με στήριξε και μου έδωσε πολλά. Με έκανε αυτό που είμαι, έζησα απίστευτες στιγμές. Αυτή η σχέση είναι αλληλένδετη. Και τον πρόεδρο τον κύριο Κίρζη που πραγματικά είναι ένας κύριος για μένα. Οκτώ χρόνια, αυτή η ομάδα ήταν από τις καλύτερες ομάδες τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι κρίμα που στερηθήκαμε ένα πρωτάθλημα τότε, άξιζε 1-2 πρωταθλήματα σίγουρα. Έκανε πορείες και στην Ευρώπη. Λειτουργούν σωστά και μπράβο τους».

Για το τελευταίο του παιχνίδι:«Αν έγραφα ένα βιβλίο πριν δέκα χρόνια πως θα ήθελα να είναι το τέλος μου… Τόσο όμορφο τέλος, τόση αγάπη που πήρα από τον κόσμο της Ομόνοιας και από όλους. Πήρα όλη αυτή την αγάπη, έγινε όλο αυτό το πράγμα στο τελευταίο μου παιχνίδι, νιώθω ευλογία. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο της Ομόνοιας, δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την καρδιά μου».  

Την περηφάνεια τους που είναι μέλοι της Ομόνοιας, εξέφρασαν οι Ανδρόνικος Κακουλλής και Χάμπος Χαραλάμπους.

TotalGreen-Kakoullis.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαΐου 2023 - 09:49

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Μεσανατολικό: Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των ομήρων
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
18:00
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Μετά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, η Σουηδία θα στείλει τάγμα στη Λετονία
17:47
Στήριξη στην επανέναρξη των συνομιλιών, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα
17:29
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.