Αννίτα Δημητρίου: Η Βουλή στέκεται απέναντι σε κάθε είδους διάκριση

Το μήνυμα ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων στέκεται απέναντι σε κάθε είδους διάκριση και τάσσεται υπέρ της ισότητας, του σεβασμού και της διαφορετικότητας έστειλε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, μιλώντας, το απόγευμα, πριν από την έναρξη της Πορείας Υπερηφάνειας στην Λευκωσία.

Η Πρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι στην πορεία υπήρξε εκπροσώπηση από όλους τους πολιτικούς χώρους της Βουλής και ότι σε αυτό το θέμα οι βουλευτές σαν μια γροθιά, όπως είπε, αγωνίζονται για μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία, αν και υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος να διανυθεί, νομοθετικά.

Μιλώντας στην ίδια εκδήλωση ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, μετέφερε την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για διορισμό, σύντομα, συμβούλου του για θέματα πολυπολιτισμικότητας και αποδοχής και σεβασμού της διαφορετικότητας.

"Οφείλουμε", είπε ο κύριος Βαφεάδης, "να αφήσουμε πίσω μας την απομόνωση, τις διακρίσεις και τον φόβο και να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της αλλαγής νοοτροπίας".

Ο υπουργός Μεταφορών εξήρε το ρόλο, στον αγώνα για καταπολέμηση των διακρίσεων, του πρωτοπόρου ακτιβιστή Αλέκου Μοδινού, 90 ετών, που παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ / Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαΐου 2023 - 19:52

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.