Photo by Vincenzo PINTO / AFP
Λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, υπέστη ο Πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Βατικανού.
Ο Ποντίφικας θα πρέπει να παραμείνει για μερικές ημέρες στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης, στο οποίο εισήχθη χθες το πρωί, με συμπτώματα κόπωσης.
Ο Πάπας Φραγκίσκος αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια μετά το τέλος της καθιερωμένης γενικής ακρόασης και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.
Επί του παρόντος δεν έχει ξεκαθαρίσει, εάν ο Ποντίφικας θα μπορέσει να χοροστατήσει στις θρησκευτικές τελετές του Πάσχα των Καθολικών, το οποίο φέτος γιορτάζεται στις 9 Απριλίου.
Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ
ΠΑΣ / Μ.Χ
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2023 - 07:06
https://riknews.com.cy/article/2023/3/30/loimoxe-tou-anapneustikou-sustematos-upeste-o-papas-phragkiskos-5271935/