Έκθεση γεγονότων για τα χθεσινά επεισόδια ζήτησε από την Αστυνομία η Υπουργός Δικαιοσύνης (Βίντεο)

Φωτογραφία - Παντελής Καραπίττας

Έκθεση γεγονότων για τα όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα καλαθόσφαιρας Ανόρθωσης - Απόλλωνα ζήτησε από την Αστυνομία η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Προκοπίου´, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης για τα χθεσινά επεισόδια στο στάδιο "Ελευθερία".

Όπως δήλωσε στο " Από Μέρα σε Μέρα" ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης η λήψη τόσο άμεσων όσο και μεσοπρόθεσμων μέτρων για αντιμετώπιση παρομοίων ενδεχομένων. αποφασίστηκε επίσης η πραγματοποίηση και δεύτερης σύσκεψης εντός των ημερών με συμμετοχή και άλλων συναρμοδίων φορέων.

Όσον αφορά στη στάση της Αστυνομίας, ο κύριος Αντρέου σημείωσε ότι το Σώμα καταβάλλει κάθε προσπάθεια κυρίως στον τομέα της πρόληψης και αποτροπής της βίας στα γήπεδα, υπενθύμισε δε και κάποιες προτάσεις πού είχε υποβάλει παλαιότερα η Αστυνομία. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, δήλωσε επίσης ότι το χθεσινό παιγνίδι δεν είχε κριθεί ως υψηλού κινδύνου.

Καταδίκασαν τα επεισόδια τα κόμματα

Τα χθεσινά επεισόδια στο στάδιο "Ελευθερία" καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους  ο Δημοκρατικός Συναγερμός, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, η ΔΗΠΑ-Συνεργασία και οι Οικολόγοι Συνεργασία Πολιτών. Το ΑΚΕΛ καταλογίζει ευθύνες στην Αστυνομία κάνοντας λόγο για κραυγαλέα ανεπάρκεια στην πρόληψη και στην αποτροπή αυτών των συμβάντων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Μαρία Φεσά

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΠ / Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2023 - 21:17

Τελευταιες Ειδησεις

29 Νοεμβρίου
Το κατοχικό καθεστώς δεν επιτρέπει σε κρατικούς λειτουργούς να μεταβούν στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου (Βίντεο)
13:03
Παράνομη και επικίνδυνη χαρακτηρίζει την κατάσταση στη νεκρή ζώνη η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:54
Ατυχές περιστατικό χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης την ακύρωση συνάντησης από τον Σούνακ
12:22
Έγκριση νομοσχεδίου για αστικό αναδασμό αποφάσισε το Υπουργικό
12:17
Πραγματοποιήθηκε το πρωί η τελετή διαβεβαίωσης 179 νέων αστυνομικών
11:58
ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Δεν έχει σημειωθεί κάποια αλλαγή από χθες στη νεκρή ζώνη (Βίντεο)
11:50
Σάκκαρη και Αλκαράθ σε αγώνα επίδειξης στο Μεξικό
11:47
Σε 1ο και 2ο όμιλο το ενδιαφέρον για πρόκριση στους «16» του Champions League
11:45
Ένταξη Σουηδίας στο ΝΑΤΟ: Εντός εβδομάδων η επικύρωση της Τουρκίας
11:34
Νέα απάτη μέσω Facebook
11:27
Τμήμα Μετεωρολογίας- 2ο Δελτίο Καιρού 29/11/2023
11:13
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση χρόνιων στρεβλώσεων του εκπαιδευτικού συστήματος
11:07
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand