Σοβαρά επεισόδια στο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία, στη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνα - Ανόρθωσης (Βίντεο)

Φωτογραφία kerkida.net

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία, στη διάρκεια του αγώνα Μπάσκετ, μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Απόλλωνα επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες.

Βίντεο kerkida.net

Η αστυνομία στην προσπάθεια της να επιβάλει την τάξη αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων.Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και ακολούθησε σύγκρουση μεταξύ των οπαδών των δύο ομαδων και της αστυνομίας.

Απο τα επεισόδια, που επεκτάθηκαν εκτός σταδίου, προκλήθηκαν  ζημιές σε περιπολικά της αστυνομίας, στα γραφεία και σε λεωφορείο και της Cyprus public transport και σε εγκαταστάσεις του σταδίου.

Βίντεο kerkida.net

Ζημιές προκλήθηκαν και σε κάμερες και τεχνικά μέσα της Σύτα Βίζιον, που μετέδιδε απευθείας τον αγώνα, ο οποίος έχει διακοπεί.

Μετά τα σημερινά επεισόδια  η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε οτι αναβάλλονται, μέχρι νεωτέρας, οι αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του κυπέλλου καλαθόσφαιρας.

Δ.Κ./Φ.Φ.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2023 - 20:20

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Ορκίστηκαν στην Ελλάδα οι νέοι βουλευτές (Βίντεο)
19:43
Κερδίζει τις εκλογές ο Ερντογάν (Βίντεο)
19:31
Αργία σε διάκονο επέβαλε η Μητρόπολη Ταμασού
18:45
Τίτλοι Ειδήσεων - Κυριακή 28 Μαΐου
18:02
Σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι ψηλότερες τιμές στην Λεμεσό
18:00
Διερευνώνται ακόμη τα αίτια της πυρκαγιάς στον Κάθηκα
17:54
Βρετανία: Σχέδια κυβέρνησης για εφαρμογή ανώτατου ορίου τιμών
17:35
Έκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων
17:00
Για «ήρωες» της αεράμυνας κάνει λόγο ο Ζελένσκι
16:36
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/5/23
16:23
Κλείνουν σε μία ώρα οι κάλπες στην Τουρκία
16:00
Ρωσικά συστήματα άμυνας απέτρεψαν επίθεση με drones
15:31
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand