Συγκίνησε η Έλενα Ακρίτα παρουσιάζοντας στο ΡΙΚ το νέο της βιβλίο με τίτλο «Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια»

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα παρουσίασε χθες βράδυ (Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023) στο ΡΙΚ, το νέο της βιβλίο με τίτλο "Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια". Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο, Αίθουσα Αρχείου του ΡΙΚ.

Παρουσίαση βιβλίου΄Έλενα Ακρίτα 4.JPG

Η συγγραφέας μίλησε για τις δυσάρεστες αλήθειες, που κρύβονται πίσω από τη λάμψη. Ανέφερε ότι ξεκινώντας αυτή τη νέα συγγραφική δουλειά είχε πει στον εαυτό της, ότι ή θα τα έλεγε όλα ή δεν θα έλεγε τίποτε.

Παρουσίαση βιβλίου΄Έλενα Ακρίτα 1.JPG

Αναφερόμενη στο βιβλίο είπε: "Αυτή η εξομολόγηση, είναι ότι πιο γενναίο έχω κάνει στην ασήμαντη ζωή μου". Διάβασε επίσης αποσπάσματα από το βιβλίο της.

Παρουσίαση βιβλίου΄Έλενα Ακρίτα 5.JPG

Στη δική του τοποθέτηση, ο πολιτικός Τάκης Χατζηδημητρίου και θείος της Έλενας, είπε ότι το "Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια" είναι ένα βιβλίο εξομολογητικό, για το οποίο χρειαζόταν ειλικρίνεια, αυτογνωσία και τόλμη για να γραφτεί. Η γραφή της Έλενας, πρόσθεσε ο κύριος Χατζηδημητρίου, είναι η αποκορύφωση της προσωπικής της διαδρομής με δοκιμασίες και προκλήσεις.

Παρουσίαση βιβλίου΄Έλενα Ακρίτα 3.JPG

Εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ, τη συγγραφέα καλωσόρισε στην Κύπρο και στο ΡΙΚ, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κα Γιάννα Ιακώβου, η οποία ανέφερε ότι συνιστά ιδιαίτερη τιμή για το ΡΙΚ να φιλοξενεί μια πολυδιάστατη προσωπικότητα όπως η Έλενα Ακρίτα.

Παρουσίαση βιβλίου΄Έλενα Ακρίτα 2 (1).JPG

Ευχαρίστησε επίσης τη συγγραφέα που μοιράστηκε με το κοινό ωραίες ανθρώπινες στιγμές και όλα όσα προϋπήρξαν, ή όσα συντελέστηκαν ή αποτέλεσαν αφορμή και αιτία για να γράψει το συγκεκριμένο βιβλίο.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαρτίου 2023 - 13:45

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.