Π. Καραγιάννης: "Το 2023 θα κηρυχθεί το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού εάν παραμείνει χαμηλός ο αριθμός των κρουσμάτων"

Το 2023 θα κηρυχθεί το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού, εάν διατηρηθεί το χαμηλό ποσοστό κρουσμάτων, εκτιμά το μέλος της συμβουλευτικής επιστημονικής επιτροπής, Πέτρος Καραγιάννης.

Μιλώντας στο "Πρωινό Δρομολόγιο", ο κύριος Καραγιάννης σημείωσε πως η μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό των ατόμων που έχει νοσήσει, ενεργεί προστατευτικά για τον γενικό πληθυσμό.

Ανέφερε, πάντως, ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να προστατεύονται οι ευάλωτες ομάδες, υπογραμμίζοντας την ίδια στιγμή ότι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν θύματα από τον κορονοϊό.



Ν.Π / Μ.Β


Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαρτίου 2023 - 10:46

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαρτίου
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμήν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τη δικαστική μεταρρύθμιση
21:23
Σκηνοθετημένη αποδείχθηκε τελικά η ληστεία στη Λεμεσό
20:49
Αναβλήθηκε το Final Four του κυπέλλου
20:25
Η Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί να αξιοποιήσει ενδεχόμενη ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας αλλά δεν μπορεί να στηρίξει υποψηφιότητα της Τουρκίας ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης (βίντεο)
20:10
Θα ανακοινωθούν αποφάσεις μετά και τα χθεσινά επεισόδια δήλωσε απόψε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης(Βίντεο)
19:51
Δηλώσεις Κετσπάγια και Κακουλλή για τον αγώνα με την Αρμενία
18:54
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με την Αρμενία
18:53
Αντίστροφη μέτρηση για το Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ
18:50
2,5 μονάδες η διαφορά Κιλιτσντάρογλου – Ερντογάν. Μπροστά ο Κιλιτσντάρογλου σύμφωνα με εταιρεία ερευνών
18:08
Εξηγήσεις από τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Άγκυρα ζήτησε η Τουρκία
17:57
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 27/3/23
17:51
Ο κυβερνητικός συνασπισμός του Μπενιαμήν Νετανιάχου επέζησε πρότασης μομφής της αντιπολίτευσης
16:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand