Κορυφώνονται οι πολιτικές διεργασίες ενόψει του δευτέρου γύρου των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου και η ανώτατη ηγεσία του κόμματος, είχαν ημίωρη συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο Αντρέα Μαυρογιάννη.
Μετά τη συνάντηση, έπειτα από συμφωνία Μαυρογιάννη - Νεοφύτου, δεν έγιναν δηλώσεις.
Στη συνέχεια ο Αβέρωφ Νεοφύτου και η ηγεσία του Δησύ είχαν σαραντάλεπτη συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μετά την συνάντηση, ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισήμανε πως η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και ότι μετέφερε τη δική του προσέγγιση.
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.
Ερωτηθείς εάν νιώθει συναγερμικός, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι ποτέ δεν αρνήθηκε τις πολιτικές καταβολές του.
ΓΑ
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2023 - 06:48
Πηγή: ΡΙΚhttps://riknews.com.cy/article/2023/2/7/koruphonontai-oi-politikes-diergasies-enopsei-tou-deuterou-gurou-ton-proedrikon-eklogon/