Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0 : Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή, ο Πασχαλάκης κράτησε το 0-0 στη Τούμπα, αναβολή στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της 21ης αγωνιστική της Super League, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να λήγει ισόπαλο 0-0. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Πασχαλάκη, κράτησε τους "ερυθρόλευκους".

Το ντέρμπι της Τούμπας τα είχε όλα εκτός από γκολ. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έφτασαν τους 43 πόντους και βρίσκονται στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70' Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ντάντας (72' Σβαμπ), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (90+1' Μπίσεσβαρ), Άντριγια Ζίβκοβιτς (72' Μπράντον), Ολιβέιρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61' Κανός), Μπιέλ (80' Ραμόν), Χάμες (81' Σαμασέκου), Μπακαμπού (75' Αραμπί)

Η ΑΕΚ έχει 47 πόντους, καθώς το παιχνίδι της κόντρα στον Ατρόμητο δεν ξεκίνησε. Αναβλήθηκε λόγω της υψομετρικής διαφοράς που προέκυψε στις δύο εστίες του γηπέδου.   

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γηπεδούχοι για τη διόρθωση του προβλήματος, αυτό δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί κι έτσι ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος αποφάσισε την οριστική αναβολή της αναμέτρησης. Για την τύχη του αγώνα θ’ αποφανθεί ο αθλητικός δικαστής. Με αφορμή την αναβολή στο ματς στο Περιστέρι αλλά και τη σχετική αναμονή για το τι θα έχει γραφτεί στο Φ.Α. ο ΚΑΠ έχει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις εφόσον βέβαια αποδειχθεί υπαιτιότητα ομάδας, καθώς οι άνθρωποι του Ατρόμητου κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για να διορθώσουν το πρόβλημα, όπως φάνηκε και στην τηλεοπτική μετάδοση. Μετράει δηλαδή εάν ο διαιτητής θεωρήσει υπεύθυνο ή όχι τον Ατρόμητο για το πρόβλημα στην εστία και το τι θα αναφέρει στο Φ.Α.

ATROMITOS_AEK_TERMA_INTIME-scaled.webp

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο σερί ήττες και στην κορυφή μετά την επικράτηση του επί της Λαμίας με 2-0. Με τους "πράσινους" να καθαρίζουν το ματς αφού έμεινε με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Στάνκο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ έκανε το 1-0  με τον Σπόραρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, να χαρίζει τη νίκη για τον Παναθηναϊκό.

παο kleinheisler.jpg

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς, Πέρεθ, Τσέριν, Κλεϊνχέισλερ (60' Παλάσιος), Μαντσίνι (81' Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (81' Σπόραρ).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αμπάντα, Παούλαβατς, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης (62' Σλίβκα), Στάνκο, Ρόμανιτς (82' Τόσιτς), Μαρτίνες, Βασιλαντωνόπουλος (62' Τσιλούλης), Βέργος (82' Μανούσος). Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο.

Ο Παναθηναικός είναι στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς, στη δεύτερη η ΑΕΚ με 47 εχοντας αγώνα λιγότερο ενώ ακολουθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με 43 βαθμούς.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2023 - 08:17

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.