Νεοφύτου, Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην τελευταία τηλεμαχία του ΡΙΚ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η τελευταία τηλεμαχία των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, Νίκου Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Στη διάρκεια της τηλεμαχίας που μεταδόθηκε από το ΡΙΚ ΕΝΑ, οι τρεις υποψήφιοι ανέλυσαν τις προτεραιότητές τους για τον τόπο σε περίπτωση ανάδειξής τους στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε ότι πρώτη προτεραιότητά του, θα είναι η εθνική δικαίωση του τόπου και η προετοιμασία του εδάφους για την επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Δεύτερη προτεραιότητά του, πρόσθεσε, θα είναι η περαιτέρω ενίσχυση της κυπριακής οικονομίας και η μέγενθυνση του εθνικού πλούτου, μέσω της οικονομικής ανάπτυξης.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησής του, να εφαρμόσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα.

Παρουσίασε τους τέσσερις βασικούς τομείς που αφορούν το Κυπριακό, την οικονομία, την ακρίβεια και το μεταναστευτικό. Αναφερόμενος ειδικότερα στο κυπριακό είπε ότι θα ζητήσει την εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις προσπάθειες επίλυσής του. Είπε επίσης ότι στο επίκεντρο της πολιτικής του θα είναι και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η νέα γενιά.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δήλωσε ότι το μεγαλύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζει ο τόπος είναι η ανασφάλεια, η οποία έχει πολλές διαστάσεις, όπως εθνική, οικονομική, κοινωνική, αξιακή και περιβαλλοντική.

Τόνισε ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα συγκεκριμένα προβλήματα, ξεκινώντας με τη διαπίστωση των βασικών αναγκών των ανθρώπων που πρέπει να ικανοποιηθούν.

Παράλληλα ο κύριος Μαυρογιάννης υπέδειξε πως ο τόπος επιβάλλεται να γυρίσει σελίδα.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Φεβρουαρίου 2023 - 06:50

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική υπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.