Δεκαπέντε συλλήψεις για υποθέσεις που αφορούν βία στην οικογένεια στην Πάφο τον Ιανουάριο

Δεκατέσσερις υποθέσεις διερεύνησε το Κλιμάκιο Βίας στην Οικογένεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκαπέντε συλλήψεις και να εκδοθούν διατάγματα αποκλεισμού έξι προσώπων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως 14 υποθέσεις καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Εγκλημάτων, και προέκυψαν 15 συλλήψεις.

Πρόσθεσε ότι όλες οι υποθέσεις καταχωρήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εκδόθηκαν διατάγματα αποκλεισμού 6 προσώπων.

Επίσης, όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε περιοριστικούς όρους σε 3 περιπτώσεις και εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης ενός προσώπου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το Κλιμάκιο δέχεται και καταγγελίες με αλληλογραφία που προέρχεται από διάφορα τμήματα ή και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Είπε ότι είναι μεγάλη η σημασία που δίδεται στα πλαίσια συντονισμού της Αστυνομίας, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και με τα νοσοκομεία για περίθαλψη των θυμάτων.

Ανέφερε επίσης πως χωρίς καταγγελίες οι θύτες ενθαρρύνονται να επαναλαμβάνουν τα αδικήματα.

ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Φεβρουαρίου 2023 - 09:34

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

30 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων - Πέμπτη 30 Μαρτίου
18:00
Καθηλώνει τα πτητικά μέσα πυρόσβεσης η Βουλή Θέτει θέμα ασφαλείας και ζητά διευκρινίσεις
17:31
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Οι σχέσεις ΕΕ-Κίνας εξαρτώνται απο τη στάση του Πεκίνου έναντι «του πολέμου του Πούτιν»
17:13
Ετήσια μείωση 0,9% στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιανουάριο
16:55
ΗΠΑ: Εννέα νεκροί από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων του αμερικανικού στρατού στο Κεντάκι
16:38
Δύο νέοι διορισμοί από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
16:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 30/3/23
16:23
Λήξαν το συμβάν με την τουρκική σημαία, λέει ο Διευθυντής του Cyprus Gran Fondo
16:08
Διεθνείς οικονομικές προκλήσεις και ενίσχυση σχέσεων, συζήτησαν ΥΠΟΙΚ και Έλληνας Πρέσβης
15:57
Ρωσία: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για ενδεχόμενη επίσκεψη Πούτιν τον Απρίλιο στην Τουρκία
15:35
Αννίτα Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ εκτιμά οτι θα υπάρξουν εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό οι οποίες πρέπει να αντιμετωπισθούν συλλογικά (Βίντεο)
15:32
Τί δήλωσαν μετά το Εθνικό Συμβούλιο ΕΔΕΚ, ΕΛΑΜ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι
15:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand