Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 16/11/23

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει στην περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από το Σάββατο.
Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος.
​Σταδιακά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στο δυτικά, στα ορεινά και στα βορειοανατολικά.
​Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, σύντομα, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και νωρίς το απόγευμα στα νοτιοανατολικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.
​Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη.
​Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια.
​Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ.
​Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
​Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Aύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από νωρίς το απόγευμα και τη νύχτα αναμένονται βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι.
​Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Νοεμβρίου 2023 - 05:37

Τελευταιες Ειδησεις

10 Δεκεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
13:00
Προεδρικές εκλογές στην Αίγυπτο
12:42
Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας για αποτροπή ενδεχόμενων επιθέσεων την περίοδο των εορτών
12:37
Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
11:44
Στις Βρυξέλλες για τη συνεδρία του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών
11:27
Αντόνιο Γκουτέρες: Το Συμβούλιο Ασφαλείας έχει παραλύσει εξαιτίας γεωστρατηγικών διαιρέσεων
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 10/12/2023
11:07
Δένδιας: Για πραγματική αλλαγή σελίδας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, χρειάζεται και αλλαγή στάσης της Τουρκίας σε δομικά θέματα
10:59
Σφοδρές μάχες κοντά στην Χαν Γιουνίς
09:54
Με 3 αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA
06:15
Σίσι και Πούτιν συμφώνησαν να εργαστούν για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
06:06
Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το θάνατο 5 υπαξιωματικών του
05:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand