Σε ρυθμούς Ισπανίας η Εθνική μας - Πίττας: «Πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας» (Vid)

'Εβαλε μπρος χθες η Εθνική μας των ανδρών, ενόψει του αγώνα με την Ισπανία την Πέμπτη, στην αυλαία των προκριματικών του ΓΙΟΥΡΟ 2024.

Στην προπόνηση του ΓΣΖ συμμετείχαν και οι 23εις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κλήση του κόουτς Τιμούρ Κετσπάγια.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα, με προπόνηση στο "Στέλιος Κυριακίδης".

«Να δώσουμε χαρά στον κόσμο, είναι ο τελευταίος πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά πάμε να τον διεκδικήσουμε», η υπόσχεση του Ιωάννη Πίττα, που κάνει παπάδες με την ΑΪΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχική δήλωση: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης. Μετά από πολύ καιρό θα βρισκόμαστε και πάλι στη Λεμεσό. Ο κόσμος από ό,τι βλέπω και ακούω θα δώσει μαζικά το παρόν του και θα μας στηρίξει. Οπότε εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια καλή εικόνα, να αφήσουμε ευχαριστημένο τον κόσμο, τον προπονητή μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».

Για το αν το μέγεθος του αντιπάλου είναι επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο: «Σίγουρα, θεωρώ όλοι θα ήθελαν να παίζουν με τέτοιους αντιπάλους, με τέτοια μεγαθήρια. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε. Δεν θα πάμε εκεί απλά για να δώσουμε το παιχνίδι σε αυτούς, θα διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες».

Για το χατ-τρικ του στο χθεσινό (12/11) παιχνίδι της ΑΪΚ: «Σίγουρα θα έλεγα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν στη Σουηδία για την ομάδα μου και για εμένα. Με αποκορύφωμα το χατ-τρικ χθες. Θεωρώ είμαι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την εθνική ομάδα».

pittas ΕΤΗΝΙΚΙ.jpg

ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ''ΛΑ ΡΟΧΑ''

Με όλα της σχεδόν τα αστέρια φθάνει απόψε στην Κύπρο, η Ισπανία. Στην κλήση του Λουίς Ντε Λα Φουέντε ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ), 'Αλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι) και Γκάβι (Μπαρτσελόνα). Στην αποστολή και το παιδί… θαύμα του ισπανικού ποδοσφαίρου, Λαμινέ Γιαμάλ. Εξού και η τεράστια ζήτηση των Κυπρίων φιλάθλων. Πέραν των 8000 εισιτηρίων έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής για τον αγώνα της Πέμπτης στο ''Αλφαμέγα'' στη Λεμεσό, με σέντρα στις στις 19:00 και αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση από ΡΙΚ2/RIK HD.  

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοεμβρίου 2023 - 11:29

Τελευταιες Ειδησεις

10 Δεκεμβρίου
Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
11:44
Στις Βρυξέλλες για τη συνεδρία του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών
11:27
Αντόνιο Γκουτέρες: Το Συμβούλιο Ασφαλείας έχει παραλύσει εξαιτίας γεωστρατηγικών διαιρέσεων
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 10/12/2023
11:07
Δένδιας: Για πραγματική αλλαγή σελίδας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, χρειάζεται και αλλαγή στάσης της Τουρκίας σε δομικά θέματα
10:59
Σφοδρές μάχες κοντά στην Χαν Γιουνίς
09:54
Με 3 αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA
06:15
Σίσι και Πούτιν συμφώνησαν να εργαστούν για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
06:06
Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το θάνατο 5 υπαξιωματικών του
05:56
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 10/12/2023
05:36
09 Δεκεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
22:00
Με επιθέσεις σε πλοία με προορισμό το Ισραήλ, απειλούν οι αντάρτες Χούθι
20:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand