Ραδιομαραθώνιος 2023: «Δύναμη Αγάπης» - Εκδηλώσεις και τρόποι εισφορών

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στηρίζει και φέτος μαζί με τον Όμιλο CNP CYPRUS, τον Ραδιομαραθώνιο 2023, τη μεγάλη αυτή γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς. Έχοντας ως κεντρικό σύνθημα «Δύναμη Αγάπης» μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο του Ραδιομαραθωνίου που δεν είναι άλλος από τη στήριξη όλων των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αλλα και οικονομικές δυσκολίες. Οι εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου κορυφώνονται με τον Παγκύπριο Οδικό Έρανο, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023.

Η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής:

  • Αποστολή επιστολών για εισφορές από εταιρείες, πρεσβείες και άλλους οργανισμούς

  • SMS στο 7060 RΜ (κενό) 1 για 1€, RΜ (κενό) 3 για 3€, RΜ (κενό) 5 για 5€

  • Με πιστωτική κάρτα μέσω JCC Smart

  • Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου συμμετέχει ή διοργανώνει τις ακόλουθες δράσεις:

3 Νοεμβρίου

Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ δημοσιογράφων και πολιτικών στο γήπεδο Νουέβο Κάμπο στα Λατσιά στις 8:00 μ.μ.

4 Νοεμβρίου

METROPOLIS MALL (ΛΑΡΝΑΚΑ) – Ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση με την Αθηνά Βιολάρη και τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου (11:00 π.μ - 2:00 μ.μ.)

5 Νοεμβρίου

NICOSIA MALL (Ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση με την Αθηνά Βιολάρη και τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου (11:00 π.μ – 2: 00 μ.μ.)

6 Νοεμβρίου

Εκδήλωση εισφορών στο Κεντρικό Περίπτερο Φώτα Σταυρού, από επισήμους και πολιτικά κόμματα (Ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση με τη Δήμητρα Γεωργίου 10:00 - 12:00)

Η μαραθώνια ζωντανή εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ θα αρχίσει τη Δευτέρα στις 6:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 12:00 το βράδυ. Η Αθηνά Βιολάρη και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου φιλοξενούν στους ραδιοθαλάμους του Τρίτου, παιδιά και μεγάλους που ανταποκρίνονται πάντα στο κάλεσμα του Ραδιομαραθωνίου αλλα και ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα.

Η δίωρη τηλεοπτική ζωντανή εκπομπή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 9:00 το βράδυ.Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Λουκάς Χάματσος και η Φαίδρα Σαρικάκη, πλαισιωμένοι από προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, των τεχνών με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους εθελοντές. Επίτιμη καλεσμένη η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα απολαύσουμε τον τραγουδιστή Σταύρο Κωνσταντίνου και άλλες όμορφες μουσικές εκπλήξεις.

7 Νοεμβρίου

Στις 3.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στους κήπους του ΡΙΚ η απονομή των βραβείων του Παγκύπριου Διαγωνισμού Αφίσας «Ενώνουμε Δυνάμεις» στον οποίο συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων (Β’ Κύκλος). Τα βραβεία θα απονείμει η Υπουργός Παιδείας.

Στο πλαίσιο της Παγκύπριας Οδικής Εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης, πορεία εθελοντών πεζοπόρων, θα καταλήξει στο ΡΙΚ, στις 3:30μ.μ. και θα τύχει θερμής υποδοχής από τους διοργανωτές.

Σημειώνεται ότι οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομές του ΡΙΚ διαφοροποιούνται και θα έχουν θέματα και φιλοξενούμενους στο που αφορούν όλες τις δράσεις του Ραδιομαραθωνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.radiomarathonios.org

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Νοεμβρίου 2023 - 12:55

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

08 Μαΐου
Φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το ΡΙΚ για την παγκόσμια ημέρα θαλασσαιμίας
22:19
Χαμάς: Eκταφή πτωμάτων από ομαδικό τάφο στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα
21:29
Πλοίο φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια έκανε στάση στη Σουηδία σε ένδειξη συμπαράστασης
21:21
Αμερικανός υπουργός άμυνας: Aνεστάλη η παράδοση πυρομαχικών λόγω των σχεδιασμών του Ισραήλ για Ράφα
21:14
Τετ α τετ Νετανιάχου με επικεφαλής CIA
20:54
Κλιμακώνεται η βία μεταξύ Ισραήλ - Χιζμπολάχ στα σύνορα του Λιβάνου
20:51
Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα
18:49
Επανέλαβε τους ίδιους προκλητικούς όρους περί κυριαρχικής ισότητας ο Τατάρ
18:40
Δίκη για τραγωδία στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης
18:01
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 8 Μαΐου 2024
18:00
Ζαχάροβα: H Μόσχα  δεν βλέπει ειρηνευτική διευθέτηση στη Γάζα
17:49
Ανεστάλη με παρέμβαση του υπουργού εργασίας η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας
17:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.