Αυλαία στη 17η αγωνιστική με 2 ματς στη Super League

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague.  Στη Λαμία ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ, στο Βόλο ο Ολυμπιακός. 

Με αέρα επτά βαθμών πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή 8/1, 19:30) ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες, έπειτα από δυο σερί ισοπαλίες, με το 1-0 στη Λιβαδειά, ισοφαρίζοντας ιστορική επίδοση 28 ετών, μένοντας αήττητοι για 16ο σερί παιχνίδι. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος», αφού μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, «έχυσε την καρδάρα με το γάλα» χάνοντας στα Γιάννενα. Πλέον, για τους «κιτρινόμαυρους» το παιχνίδι είναι must win προκειμένου να μείνουν εντός διεκδίκησης τίτλου αλλά και στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA ChampionsLeague.  

Κι αυτό γιατί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μείωσαν είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Οι μεν «ασπρόμαυροι», με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα και από τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επί του Άρη, ταξιδεύουν στο «Αθανάσιος Διάκος» (Σάββατο 7/1, 19:30) για να παίξουν με τη Λαμία που αναζητά απεγνωσμένα βαθμούς.  Οι δε «ερυθρόλευκοι», έχοντας βρει τα πατήματά τους με τον Μίτσελ Γκονζάλεθ στον πάγκο τους, φιλοξενούνται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Κυριακή 8/1, 16:00) από τον Βόλο που, αν και δεν εντυπωσιάζει εσχάτως, παραμένει άνετα στην πρώτη εξάδα.  

Εκεί βρίσκεται και ο Άρης που θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του την ήττα της Τούμπας (1-0) και να εδραιώσει τη θέση του στα Play Off κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 8/1, 19:00). Ανεβασμένοι οι Αρκάδες που θα έχουν στον πάγκο τους τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος έγραψε ιστορία στο Χαριλάου. «Εξάποντο» είναι το παιχνίδι στη Βοιωτία (Σάββατο 7/1, 17:30) ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία, με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» να αγνοεί τη νίκη μακριά από την έδρα του.  

Ατρόμητος και Παναιτωλικός, τέλος, θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες συμμετοχής τους στα PlayOff. Η μεν ομάδα του Κρις Κόουλμαν υποδέχεται στο Περιστέρι (Κυριακή 8/1, 17:00) τον ουραγό Ιωνικό, η δε του Γιάννη Αναστασίου περιμένει στο Αγρίνιο (Δευτέρα 9/1, 17:00) τον σκληροτράχηλο ΟΦΗ, σε αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής.  

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιανουαρίου 2023 - 11:10

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Βομβαρδισμός Ισραήλ σε Συρία - 36 νεκροί
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.