Εύκολο βράδυ στη Νίκαια ο Ολυμπιακός

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νίκαια με νίκη 2-0 επί του Ιωνικού και παραμένει στην τρίτη θέση της Super League, δέκα βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τρεις από την ΑΕΚ. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού άνοιξε το σκορ στο 34΄ και ο Κώστας Φορτούνης σκόραρε στο 40΄ για την 9η νίκη των «ερυθρόλευκων» στις πρώτες 16 αγωνιστικές της σεζόν. 

Αποδίδοντας αρκετά καλά και με ένα «ξέσπασμα» προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 34ο λεπτό άνοιξε το σκορ από έξοχο συνδυασμό Χάμες Ροντρίγκες-Χουάνγκ και τελικό παραλήπτη τον Μπακαμπου, ο οποίος πέτυχε το 6ο γκολ στην εφετινή Super League. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η... ώρα του Κώστα Φορτούνη που ελίχθηκε έξω από την περιοχή και «εκτέλεσε» με φοβερό σουτ τον Χουτεσιώτη για το 0-2. Το ματς είχε «σβήσει» από το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα η συνέχεια να μην κρύβει την παραμικρή «συγκίνηση». Ούτε ρυθμός, ούτε ευκαιρίες, τουλάχιστον μέχρι το 85΄, καθώς στο τελευταίο πεντάλεπτο δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις, αλλά οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με το αποτελέσματα. Από τη μία πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» άδραξαν την ευκαιρία να κρατήσουν δυνάμεις για τον πολύ πιο δύσκολο αγώνα που ακολουθεί εναντίον του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό», από την άλλη οι Νικαιώτες που θα τα δώσουν όλα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Βέβαια η ομάδα του Δημήτρη Σπανού χρειάζεται επειγόντως αποτελέσματα για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση, την οποία καταλαμβάνει από το ξεκίνημα της σεζόν. Καλά στοιχεία έδειξε στο ντεμπούτο του με τον «Θρύλο» ο Ροντινέι, ενώ η συνύπαρξη Χάμες-Φορτούνη έδειξε ότι μπορεί να «δουλέψει» για τον Μίτσελ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιανουαρίου 2023 - 09:50

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.